https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 15 novih okužb

1.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.788 PCR testov, potrjenih je bilo 764 novih okužb. 


V torek, 31. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Murski Soboti, po dve okužbi v Rogašovcih in Turnišču ter po eno okužbo v Beltincih, Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

V nedeljo, 29. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Po tri v Murski Soboti in Turnišču, po dve v Apačah, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih.

V soboto, 28. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Beltincih ter po tri v Murski Soboti in Črenšovcih. Po eno okužbo so odkrili v Lendavi, Ljutomeru, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

V petek, 27. avgusta, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Turnišče, štiri v občini Rogašovci, tri v občini Gornja Radgona, dve v občinah Beltinci, Črenšovci in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Odranci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej.

V četrtek, 26. avgusta, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih ter po eno v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Murski Soboti, Puconcih in Rogaševcih.

V sredo, 25. avgusta, v Pomurju potrdili 22 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Sedem novih okužb so odkrili v občini Lendava, štiri nove okužbi so odkrili v Beltincih, tri nove okužbe so odkrili v Murski Soboti. Po dve okužbi so na novo odkrili v občinah Rogaševci in Sv. Jurij ob Ščavnici. Po eno okužbo so potrdili v občinah Gornja Radgona, Radenci, Razkrižje in Turnišče.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2021 ob 14:31 gost

      Dokler bo testiranje se bo virus širil z veliko hitrostjo. Kajti testiranje vitusa ne ustavi ampak ga še bolj poglablja. Zato nesposobna vlada in nesposobna stroka nočejo da se virus ustavi ker imajo njihovo prijatelji in družinski člani vsi in oni sami vsi veliko koristi od tega kovida. Zato pa nočejo odvzeti testiranja kot druge države kere nimajo testiranja imajo pa 70, 80 procentov precepljenost.

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2021 ob 14:52 gost

      Prvo razredni državljani nesposobna vlada, nesposobni sodniki, nesposobn poslanci, nesposobni inšpektorji itd. Si spreminjajo zakon da bodo ljudje kaznovani za njihovo nesposobnost kero njim jo očitajo. Kajti če si nesposoben in si na položaju kjer si plačan za davkoplačevalskim denarjem ti ne sme nihče nič povedati ker bo tisti keri ta opozori na tvojo nesposobnost kaznovan. Ti keri so na položaju in ne delajo po zakonih in trošijo davkoplačevalski denar ga kradejo se bogatijo pa bodo dalje kradi dalje lagali dalje ljudi spravljali v obup. Taka bo zdaj država Slovenija da bodo tisti keri so na položajih za velike plače lahko delali kar bodo hoteli navadni drugorazredni državljani keri volijo te kreten lažnive kradljive bodo pa kaznovani če mu kaj povejo. In to zaredi lažnivega Horvata in koprive SDS Jerala pa lažnivca Jelinčiča ki so kao doživeli napad pred parlamentom. Samo nikoli ni nič bilo dokazano kajti tam so kamere 24 ure. In niso zabeležile nobenega tega lažnivega dogajanja.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2021 ob 15:11 gost

      Naivni verjamejo, da se bomo virusa znebili s testiranjem. Črnih koz smo se znebili s testiranjem ali s cepljenjem? S cepljenjem!!!

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2021 ob 15:52 Nenad gost

      Vsi tisti ...ki mislijo da Kitajska zapira brezveze po deset miljonska mesta zaradi kovida....ko je okuzena le pescica... nima nobenga pojma kaj kovid je.... verjemite cepivo je le trenutni izhod iz tega...virus je kot plevel na polju ....zatres ga in se naslednje leto spet pojavi....

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2021 ob 16:28 gost

      Vsi tisti, ki imate sorodnike, prijatelje, znance, sosede v domovih starejših pozanimajte se kaj se je začelo tam dogajati.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.09.2021 ob 17:37 gost

      Ka pa te , razsvetli nas.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2021 ob 17:45 gost

        Pokliči jutri dopoldan v kakšen dom starejših v Prekmurju, in se pogovori z vodilnimi tam. Ne norčuj se iz starejših, ki so ti omogočili vse to kar si in kar imaš.

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.09.2021 ob 19:47 gost

      Pa ka njim naj povem , ka je en lolek na pomurcu.com napisal ka se tan nekaj dogaja in me zanima kaj , rejsan si bolnik , bogi,bogi.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.09.2021 ob 18:45 Cuzek gost

      Žalost na komentare kovid prenašajo cepleni ki mislijo da so bogovi ker jim ni treba sse testirat ne na pamet.lp

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.