https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznica na prehodu za pešce trčila v peško

22.09.2011 ob 7:32  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, ter zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali voznika mopeda.

V Beltincih je voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v peško, ki se je pri tem lahko telesno poškodovala. Povzročiteljica je kraj prometne nesreče zapustila. Izsledena  je bila po eni uri. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom, drzno tatvino, tatvino vrtnin, dve goljufiji, dve ogrožanji varnosti in poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bilo otroku zaseženo neregistrirano motorno kolo, enemu kršitelju pa osebni avtomobil. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju mesta Murska Sobota in na avtocesti. 

Danes med 07.00 in 15.00 uro bodo policisti PU Murska Sobota na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Opozarjamo, da je v tem času zadrževanje na strelišču in v okolici nevarno.

Voznike motornih vozil opozarjamo, da je v okviru Evropskega tedna mobilnosti danes med 05.00 in 18.00 uro za ves promet zaprto ožje središče Murske Sobote. Zapore so označene z ustrezno prometno signalizacijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.