https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Rokometaši Arcont Radgone z novim vodstvom in v pričakovanju tekme s Celjem

22.9.2011  

Rokometaši Arconta iz Radgone bodo v novo sezono krenili z novim vodstvom. V torek rokometaše čaka "tekma leta" s Celjem.


Zaradi odstopa dosedanjega predsednika Konrada Niderla in podpredsednika Zvonka Benka, so pred kratkim tako izvolili novo vodstvo. Novi predsednik je tako postal Sašo Rauter, dosedanji član predsedstva. Na skupščini so tudi potrdili spremembo statuta kluba in povečali število članov predsedstva iz sedem na devet. Mandat predsedstva traja do leta 2012, ko bodo na rednem občnem zboru volili celotno vodstvo kluba. 

Ekipa iz lanskoletne sezone

Nova sezona 2. držvane lige za radgonske rokometaše se sicer začenja ta petek, ko bodo v športni dvorani v Radencih gostili ekipo Mokerc-Ig. Tekma se bo začela ob 20. uri. Zadnjo generalko pred sezono so Radgončani dobro opravili, saj so na zadnji pripravljalni tekmi včeraj premagali ekipo Maribor Branika z 28:27.

Poleg prve prvenstvene tekme pa radgonske rokometaše ob uvodu v novo sezono čaka še en zanimiv dvoboj.  V torek, 27. septembra ob 19. uri, se bodo v športni dvorani v Radencih v Pokalu Slovenije pomerili s Celjem Pivorarno Laško.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.