https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Požar na Razlagovi ulici v Murski Soboti

27.09.2011 ob 7:21  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in šest nesreč z materialno škodo. Obravnavanih je bilo tudi pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi, tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru in požar.

Ob 20.14 uri smo bili obveščeni, da je prišlo do požara v stanovanju enega od stanovanjskih blokov na Razlagovi ulici v Murski Soboti. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan, nastala pa je večja materialna škoda. Tuja krivda je izključena, točen vzrok požara pa policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Enemu vozniku je bil osebni avtomobil zasežen, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na avtocesti.

Obveščamo vas, da danes poteka vaja Policijske uprave Murska Sobota v zvezi izvajanja operativnih ukrepov policije ob hujših varnostnih dogodkih. Vaja poteka na območju Policijske uprave Murska Sobota, pri vaji pa sodelujejo vse policijske enote Policijske uprave Murska Sobota. Namen vaje je preveriti usposobljenost in opremljenost policistov za izvajanje operativno-taktičnih ukrepov v primeru hujših varnostnih dogodkov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.