https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža in Mulahusejnović strnila misli pred pokalno tekmo

Murska Sobota, 26.10.2021  

Jutri, 27. oktobra, bo v Murski Soboti ob 17. uri odigrano srečanje četrtfinala Pokala Pivovarna Union, na kateri Mura gosti Bravo. Pred tekmo sta svoje misli strnila trener Ante Šimundža in Nardin Mulahusejnović.

Za Muraše počitka ni veliko in jutri je pred njimi že nova tekma, ki je po besedah Nardina Mulahusejnovića zelo pomembna. »Veseli smo, da igramo na treh frontah, torej v prvenstvu, v pokalnem tekmovanju ter v Evropi, vsaka tekma je zelo pomembna. Želimo si čim boljši rezultat, zmago zagotovo, pripravili se bomo na najboljši možen način in upamo, da bomo vsi veseli po tekmi," pove Mulahusejnović, ki izpostavi, da je pred njimi zelo težek nasprotni. »Upam, da bomo pravi. Verjamem v ekipo in upam na zmago.« 

Mulahusejnović pove, da ekipo Brava dobro poznajo, saj z njimi igrajo tudi v prvenstvu. »Vsaka tekma je zase posebna in zagotovo se bomo morali kar najbolje pripraviti. Nekatere stvari, ki smo se jih naučili v preteklosti, moramo pretvoriti v našo korist in to nam bo prineslo uspeh.«

"V Murski Soboti sem, da dosegam gole, vendar pa je najpomembneje, da ekipa igra dobro. Če lahko ekipi pomagam na kakršen koli način, sem srečen, najpomembneje je, da ekipa ustvarja dobre rezultate in mislim, da smo na dobri poti," zaključi Mulahusejnović.

Letos v pokalnem tekmovanju odloča zgolj ena tekma, tri zmage lahko posamezno ekipo pripeljejo do Evrope. Šimundža ob tem izpostavi, da je to ena specifika, ki se je zgodila zaradi vsem znanih težav po celem svetu. "Enostavno je pomembno, da ne razmišljamo tako daleč naprej, ampak le o jutrišnji tekmi in to je vse, kar je za nas pomembno. Razmišljamo, kako biti jutri čim boljši. Želimo biti uspešni, zato mora biti popolna mobilizacija predvsem v tem, da je ena tekma, ki odloča, kdo bo šel naprej."

"Mislim, da bo jutrišnja tekma zelo čvrsta in disciplinirana, malo priložnosti na eni in drugi strani. Menim, da bo odločala ena malenkost, morda kakšna prekinitev. Nisem prepričan, da bo tekma predvsem odprta z njihove strani. Pozorni moramo biti na njihovo najbolj standardno zadevo, pomeni na hitre prehode v fazo napada, predvsem z možnostjo direktnih podaj, hitri in dinamični so v teh situacijah. Morali bomo biti zelo pazljivi v tem segmentu igre," pove Šimundža in doda, da imajo s poškodbami nekaj težav. "Videli bomo danes čez dan in jutri, kako in kaj, jutri se bomo odločili." 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2021 ob 15:08 7maga je naša TEREZIJA gost

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.10.2021 ob 15:24 MURAŠ gost

      GRABIČ vam pokaže kako se igra nogomet zelo TALENTIRAN TRENER poleg ZELKOVIČA NAJBOLJŠA TRENERA 1 LIGE

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.10.2021 ob 16:16 AAAAAAAAAAAAAAA gost

      Tij si nej nikši MURAŠ tebi je talentirani trener keri ma igro bazejrano na bunker daj no, tou je nej igra tou je mučenje labde.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.10.2021 ob 16:50 gost

      JUTRI ČI NE ZMAGATE MAJKE MI NAJBOLJŠE GOR NEJ PA MANJAKE POTRUDITE SE AJMO MURA MURA

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.10.2021 ob 17:34 gost

      Mura --sami šminkeri !!!! za mene pizdogrizi ka se opreseravlejo da nekateri od modrije niti ravno hoditi ne znajo! sarošje vzvijšeni!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.10.2021 ob 19:07 gost

      Po eni strani maš čisto prav,Klepač,Karamarko in Mandič,mislin,ka van je cug odpelo in te v zimskon roki,leteli iz Mure,ker ste nej pokazali nika od tistoga,za koj ste bili v Soboto pripelani.Prav tako dozdaj Mulahusejinovič ni pokazal nič kaj dosti,razen tistega gola na prvi tekmi.Enostavno ne razmim,kak leko v Evropi špilamo tak dobro,hrabro in borbeno,v prvenstvi pa katastrofa.Zaj mate v pokali zlato šanso za Evropo za naslednje leto,ka mislin,ka v prvenstvi nemo prišli med prvi dvej mesti.Šimundža,tij pa deni prvo postavo gor in na puno,pa te če nede šlo menjavli,po mili volji.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.10.2021 ob 19:30 gost

      Ni čudno,da Mura ne more dati gola,kjer ni igre predosti napačni podaj pa preveč igranja na svoj gol

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.10.2021 ob 19:43 gost

      Sami nogometni strokovnjaki. Hitro v Fazanerijo in se javite za trenera. Lejko vutro zmagate.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.10.2021 ob 19:51 kilonja gost

      Stavil 50 € na Bravo .

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.10.2021 ob 21:53 gost

      Še svojo prazno glavo lahko založiš na Bravo.Strel v prazno.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.10.2021 ob 8:25 AJAJAJAJAJ gost

      Gremo, Bravo, pokaži preseratorjem kako se bori in zmaguje. BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.10.2021 ob 5:29 Geza Mezga gost

      Popolni nesposobneži.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.10.2021 ob 12:15 Čkalja gost

      Komedijanti so pokazali kvaliteto in znanje na igrišču in ob igrišču. Zgubili so samo 3:4 in to šele po podaljšku.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.10.2021 ob 20:34 gost

      Ka nevejo špilate delajo se frajere trener pa za pm njega je čas podvozo glavno ka ma velko plačo pa forsejra Cijpotove specijalce keriva sta na nivoju ttretje lige žal tako pač je realna slika malih Cipotov

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.