https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Hiša Sadeži družbe praznovala drugi rojstni dan

 

Včeraj sta minili dve leti obstoja prve medgeneracijske hiše Hiša Sadeži družbe. Ob tej priložnosti so bila vrata Hiše odprta vsem, ki so si želeli pobliže ogledati sadove dela prostovoljcev. Na ogled so tako postavili izdelke, ki so nastali v okviru različnih medgeneracijskih delavnic .


Slovenska filantropija je projekt Hiša Sadeži družbe pričela izvajati v letu 2008 s finančno podporo mehanizmov iz Norveške. Hiša deluje po načelu madgeneracijskega sodelovanja – izmenjave izkušenj in znanj na osnovi prostovoljnega dela. Prostovoljci se udeležujejo različnih delavnic, kjer ustvarjajo, obenem pa se družijo med seboj. Včeraj so prostovoljci obiskovalcem predstavili delavnice tradicionalnih obrti ter ustvarjalne, šiviljske, zeliščarske in delavnice ročnih del.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.