https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na pokalu Lendave uspešni tudi pomurski judoisti

12.1.2022  

Pretekli konec tedna je v Lendavi potekal tradicionalni 46. Pokal Lendave v judu. Na dvodnevnem turnirju se je pomerilo skupno 184 tekmovalcev iz 31 klubov.

Sobota, 8. januar 2022

Prvi dan se je tekmovanja udeležilo 75 tekmovalk in tekmovalcev iz 13 klubov in treh držav: Bolgarije, Hrvaške in Slovenije. Uspešno so nastopili tudi pomurski judoisti.

Tekmovalci iz Judo kluba Murska Sobota so v starostni kategoriji U12 dosegli naslednje uvrstitve: 1. mesto je osvojil Mitja Korošak, Ben Kokol je bil drugi, Luka Smodiš pa tretji. S tem so ekipno v kategoriji U12 dosegli 3. mesto.

Foto: JK Murska Sobota

Po najvišjih mestih so posegli tudi Judoisti Judo kluba Klima Tratnjek Beltinci. V starostni kategoriji U12 je 1. mesto osvojil Vid Aleks Vučko. Pri starejših dečkih (U14) pa je 1. mesto osvojil Jožef Žan Voroš, 3. mesto sta si priborila Patrik Bor Burjan in Boris Jakšič Rengeo, Mai Žižek pa je bil peti. Med starejšimi dečki je beltinski judo klub s tem ekipno dosegel 3. mesto.

Foto: JK Klima Tratnjek Beltinci

Odlične rezultate so dosegli tudi tekmovalke in tekmovalci domačega Judo kluba Lendava. Med mlajšimi deklicami so prva mesta osvojile Taša Čizmazija, Zoja Makoter in Gaja Škraban. Med mlajšimi dečki pa je zmagal Samo Novak. Na drugem mestu sta končala Oto Podgorelec in Nejc Virag, Staš Pavšer pa je bil tretji. Z odličnimi rezultati je bil JK Lendava ekipno na 1. mestu tako med maljšimi deklicami, kot med mlajšimi dečki.

Judo klub Štorkljice se je tekmovanja udeležil s tremi tekmovalci. Med mlajšimi dečki (U12) je Nino Šeruga osvojil odlično 1. mesto. Pri starejših dečkih pa je Aljaž Lovrec osvojil 4. mesto, Nil Temlin pa 7. mesto.

Foto: JK Štorkljice

Nedelja, 9. januar 2022

Drugi dan tekmovanja so se pomerili še mlajši kadeti in kadetinje ter mladinci in mladinke.

Tekmovalci JK Murska Sobota so v starostni kategoriji mlajših kadetov (U16) ekipno dosegli 1. mesto. Za odličen ekipni rezultat so poskrbeli Oskar Balažic in Klemen Vinkovič, ki sta osvojila 1. mesto, Matic Klemenčič, ki je bil drugi ter Lan Kovačec s 3. mestom.

Foto: JK Murska Sobota

Med mlajšimi kadetinjami je bil najuspešnejši JK Lendava. Judoistke so ekipno 1. mesto priborile z naslednjimi uvrstitvami: Lana Škraban in Sara Sep sta bile prvi, Ria Gabor pa je osvojila 2. mesto. Med mlajšimi kadeti je Jure Čeh osvojil 4. mesto, Jakob Čeh pa je bil sedmi. Pri mladinkah pa je Ria Gabor bila tretja, Tiana Berki in Tamara Ferencek pa sta bile četrti.

Judo klub Štorkljice je drugi dan zastopal le en tekmovalec. Med mlajšimi kadeti je Kio Červek osvojil 7. mesto.

Foto: JK Štorkljice

Judoisti beltinskega judo kluba so bili uspešni tudi drug dan tekmovanja. Med mlajšimi kadetinjami je Veronika Horvat osvojila 2. mesto. Pri mlajših kadetih sta Matic Vehab in Rok Mujdrica osvojila 3. mesti, Matic Rumež je bil peti, Nik Maj Vučko in Jurij Granfol pa sta bila sedma. Med mladinkami je Veronika Horvat osvojila 3. mesto.

*Naslovna fotografija: JK Štorkljice

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2022 ob 10:18 Tim T. Dixon gost

      𝘾𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙇𝙞𝙛𝙚 𝙍𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙉𝙤𝙬! 𝙒𝙤𝙧𝙠 𝙁𝙧𝙤𝙢 𝘾𝙤𝙢𝙛𝙤𝙧𝙩 𝙊𝙛 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙃𝙤𝙢𝙚 𝘼𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙘𝙚𝙞𝙫𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙁𝙞𝙧𝙨𝙩 𝙋𝙖𝙮𝙘𝙝𝙚𝙘𝙠 𝙒𝙞𝙩𝙝𝙞𝙣 𝘼 𝙒𝙚𝙚𝙠. 𝙉𝙤 𝙀𝙭𝙥𝙚𝙧𝙞𝙚𝙣𝙘𝙚 𝙉𝙚𝙚𝙙𝙚𝙙, 𝙉𝙤 𝘽𝙤𝙨𝙨 𝙊𝙫𝙚𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙎𝙝𝙤𝙪𝙡𝙙𝙚𝙧… 𝙎𝙖𝙮 𝙂𝙤𝙤𝙙𝙗𝙮𝙚 𝙏𝙤 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙡𝙙 𝙅𝙤𝙗! 𝙇𝙞𝙢𝙞𝙩𝙚𝙙 𝙉𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙊𝙛 𝙎𝙥𝙤𝙩𝙨 𝙊𝙥𝙚𝙣… 𝙁𝙞𝙣𝙙 𝙤𝙪𝙩 𝙝𝙤𝙬 𝙃𝙀𝙍𝙀…..>https://www.worksful.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:41 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.