https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeli enajst tujcev, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo

31.01.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini goriva, poškodovanje tuje stvari in povzročitev lahke telesne poškodbe.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih enajst tujcev, ki so nezakonito vstopili v Republiko Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijskih postaj Ljutomer in Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2022 ob 8:17 gost

      Kake tujce saj pa je pri nas na vladi SDS desni ekstremisti sovražniki tujcev. Kako ne bodo sovražili tujcev saj SDS desni pizdek sovražijo Slovence kere z vodnim topom in strupenimi plini preganjajo pa Ljubljani.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2022 ob 8:52 kilonja gost

        Samo budale ki s ena ulicah obnašajo kot živali se strelja z vodnim topom, kar iščeš to najdeš, tako pač je. Drugače pa si si vzel kakega kozojeba k sebi ? Da se malo pocartata toplovodar levi ?

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2022 ob 9:54 gost

        "Z vodnim topom in strupenimi plini preganjajo pa Ljubljani." Preganjali so čefurje, Slovenci se niso udeležovali protestov, razen nekaj takih iz mešanih slo-jugo zakonov.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2022 ob 8:33 Karel K. gost

      Potem nemci Avstrijski danski belgijski francoski oblastniki tudi sovražijo svoj narod, ko jih razganjajo s pendreki, vodnimi topovi in jih lovijo ter zapirajo ter kaznujejo denarno in z zaporom. To kar je zgoraj napisano lahko samo prise s podstrešja Dudekovega Frančeka. Vzemi si nekaj teh tujcev v svoj brloh, da ne boš osamljen in ne boš živel tam v zakotju kjer domuje samota.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2022 ob 8:58 kilonja gost

        NAd miroljubnimi protestniki se izvaja nasilje samo v mekah levičarjev, Rusija, Kitajska, največje kršiteljice človekovih pravic a največje ljubljenke slovenske levice . Pošten normalen človek, tudi če je protestniki nikoli ni bil deležen ukrepov policije. Če pa nekdo vzame zakon v roke, zapre ljubljansko obvoznico, meče baklje na parlament, kuri zastave, se dere na policiste in jih zmerja s fašisti, jim pljuva v obraz, obmetava s kamenjem...potem pa so taki imbicili deležni povračilnih ukrepov, to je nekaj normalnega. V bistvu je policija zmeraj odreagirala prepozno in premalo odločno. Največji hec pa je da znova levuharji obračajo ploščo, ko so bili protestniki na ulicah so to bili plačanci od Janše, hehe, zdaj ko levim paše druga zgodba so ti protestniki velike žrtve janševega absolutizma . Kaki smeškoti levaki, pravi pravljičarji, nenehno se zapletajo v lastni neumnosti .

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2022 ob 9:27 gost gost

      ČESTITKE KILON ZA KOMENTAR LEVAKON JE ODKLENKALO ŠE HUJŠE DO DELALI AMPAK NE VEJO KA JIH ČAKA PORAZ

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.01.2022 ob 13:50 Vojna za svobodo gost

      oe24.at/oesterreich/chronik/wien/brandanschlag-auf-zivile-polizei-autos-in-wien

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.