https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Horvat in Buzeti ne gresta k Virantu

12.10.2011 ob 7:08  

Gregor Virant išče somišljenike za svojo listo, ki jo bo ustanovil in se z njo podal na parlamentarne volitve. V njej naj ne bi bilo dr. Andreja Horvata, ki trdi, da bo ostal pri SD, tudi mag. Jernej Buzeti pa ne bo menjal stranke in bo ostal v SDS.

Virant, ki so mu za zdaj pomoč obljubili Janez Šušteršič, Rado Pezdir in Marko Pavliha, išče primerne kadre za svojo listo. Namigovalo se je, da bi zaradi prijateljstva Šuštaršiča in dr. Andrej Horvata slednji prestopil v njihove vrste, toda "pomurski minister" je to že zanikal. "Ne glede na prijateljstvo s Šušteršičem in Pezdirjem ter zelo dobro znanstvo z Virantom, ostajam član Socialnih demokratov," trdi Horvat.

Tudi drugi Pomurec zavrnil Viranta

Dobili smo namig, da Virant želi v svoje vrste zvabiti še enega Pomurca mag. Jerneja Buzetija, toda kot kaže bo tudi tukaj ostal praznih rok. "Pred vsakimi parlamentarnimi volitvami je normalno, da se nagovarja ljudi. Menim, da je to prav, da se vsi tisti, ki lahko prispevajo kaj dobrega za Slovenijo, tudi aktivirajo. Res je, da je prišlo do nagovarjanj tudi k moji kandidaturi za nastop na prihajajočih predčasnih volitvah z več strani, ampak eni izmed mojih temeljnih življenskih vodil sta lojalnost in načelnost. V skladu s tema dvama vodiloma sem in bom ravnal tudi v tem primeru," pojasnjuje Buzeti, član Slovenske demokratske stranke in asistent na Fakulteti za upravo, kjer sicer deluje tudi Virant.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. PREKMUREC
      12.10.2011 ob 11:52 PREKMUREC

      Bar nešče ka neka izjavi tou tudi drži. Bravo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.