https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Sia Lana prestavlja novo pesem

03.03.2022 ob 6:05  

Sia Lana predstavlja svojo tretji singel z naslovom »Rose Colored Glasses«, govori o zaupanju vase in v svet, ki ga vsak od nas mora najti v sebi.

Sia Lana je 24-letna Pomurka, ki bo kmalu predstavila svoj prvi album »Lost in Reverie«, poimenovanega po prvem singlu, ki ga je izdala v začetku septembra lanskega leta.

Tokrat predstavlja že svoj tretji singel »Rose Colored Glasses«, ki govori o videnju sveta, ki ga vsak posameznik nosi v sebi. Četudi nas marsikaj v življenju razžalosti, pa vedno moramo najti v sebi iskrico in zavestno izbrati radost in mir. Kajti šele ljubezen je tista, ki bi jo naj širili med ljudi.

Besedilo za pesem je Sia Lana napisala sama, saj pravi, da tako pesem najlažje resnično začuti, za glasbo in aranžma pa je poskrbel producent in basist Goran Sarjaš, ki je avtor tudi vseh ostalih njenih pesmi. K sodelovanju je povabil svoje glasbene prijatelje, tokrat predvsem bobnarja Jureta Rozmana in kitarista Luka Ivanoviča, vse skupaj pa so posneli v glasbenem studiu založbe Art Music Records.

»Pesem govori o zaupanju vase in v svet, ki ga vsak od nas mora najti v sebi. Predvsem nas svari pred našim notranjim glasom. Ta je lahko velikokrat bolj neizprosen kot glas drugih ljudi. Na svetu je veliko stvari zaradi katerih smo lahko žalostni, pesem pa nas opominja, da je naša izbira kaj bomo videli v svetu,« pravi Sia Lana. 

Foto: Art Music Records

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2022 ob 18:05 gost

      SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2022 ob 8:33 gost

      Pesmica je čisto OK.Ti si sramota ker nekaj ocenjuješ v kar se ne razumeš - - - NIMAŠ POJMA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.