https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pohodniki so se podali na 18. pohod po Sladki poti

22.03.2022 ob 6:05  

Na prvi pomladni dan so se na Goričkem pohodniki opravili na 18. pohod po Sladki poti na območju Ratkovec in Fokovec.

Preko sto pohodnikov je približno 13 kilometrov dolgo pot pričelo in končalo pred vaško-gasilskim domom v Ratkovcih, pot pa jih je vodila po okoliških vaseh.

Na poti so imeli postanek za prigrizek in vroč domači čaj v Fokovcih na zeliščnem posestvu Vidov brejg.

Pohod po Sladki poti je posvečen prazniku žena in se odvija v organizaciji Prostovoljno-gasilskega društva Ratkovci in družine Celec ter vaščanov iz Ratkovec.

Foto: FB Javni zavod Krajinski park Goričko

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2022 ob 19:44 Muraš gost

      Henjaj že sra....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.