https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih pozdravili pomlad

09.04.2022 ob 13:00  

V Beltincih so pozdravili pomlad.

 

V središču Beltincev je potekala tradicionalna prireditev »Materinski dan - pozdrav pomladi«.

Prireditev, ki so jo organizirali že peto leto, je bila posebna, saj je s tem Društvo upokojencev Beltinci nakazalo na začetek aktivnosti ob 70-letnici delovanja. Zbrane je nagovoril tudi župan Občine Beltinci Marko Virag.

Medgeneracijska proslava

V programu je nastopil Mešani PZ Andrej Maroša DU Beltinci z gosti: učenci Glasbene šole Beltinci, vrtčevskimi otroci, učenci Osnovne šole Beltinci, vokalno skupino BeleTinke, beltinsko Plej bando in igralsko sekcija društva upokojencev. Učenci OŠ Beltinci so predstavili prispevek ukrajinske učenke Katje, s katerim so poskušali opozoriti na vse njihove mame, ki z otroci preživljajo težke trenutke negotovosti, kakor tudi na njihove očete v domovini.

Glavni organizator je bil Mešani PZ Andrej Maroša DU Beltinci.

Pred trgovino Mercator v Betltincih je začelata obratovati tudi beltinska tržnica, ki je s tem popestrila ponudbo in dogajanja v samem kraju.

Več fotografij v spodnji galeriji...

* Foto: MePZ Andrej Maroša DU Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2022 ob 14:08 resnica gost

      Še malo in bo v Beltincih proslava priključitev k Madžarski.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.04.2022 ob 14:12 sraka gost

      Sjaka opet glavni. Ge de zdaj pa kandideral? Tű se vö meče lastno kućo so njemi pa zarubili. Spij v lüdskoj kuči. Lekaj ide za župana, luzer? Naj najprej poplača duge pa davke državi! Takšij je puno v občini.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2022 ob 17:50 gost

      On je že v Muri imel dolge prste. Samo taki ne vejo kaj je dostojanstvo kaj morala. Glavno da so oni in samo oni. To je desna republika brez obzira ne druge samo mi.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.04.2022 ob 20:56 gost

      Glavna pridobitev občine Beltinci v tem mandatu je tržnica 3 x 5 m, in 3 posajena drevesa, vse ostalo naokrog v središču Beltinec je ena sama podrtija že mnogo, mnogo let, SRAMOTA, tak zapuščenega središča tak močne občine (močne po številu zaposlenih) ne najdeš nikjer v Sloveniji.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.