https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ljutomer še naprej neporažen

10.4.2022  

To soboto je v Športno rekreacijskem centru Ljutomer potekal derbi 14. kroga Pomurske nogometne lige med vodilnima ekipama Ljutomera in Polane. Ekipi sta se razšli brez zmagovalca, tako da Prleki še naprej ostajajo neporaženi s šestimi točkami naskoka pred Polano.


Avto Rajh Ljutomer 2:2 Polana

(Kolman 15, Vinter; Žalik 21, Recek 28)

Tekmo so bolje začeli domači, ki so v 15. minuti po golu Saša Kolmana povedli z 1:0. Prekmurci so se hitro zbrali in zaigrali bolje. V 21. minuti je v kazenskem prostoru zadel Samo Žalik. Nogometaši Polane so bili še naprej nevarni in z nekaj sreče v 28. minuti tudi povedli.

Po prostem strelu Saša Receka je žoga zadela enega izmed domačih igralcev in pristala v golu. Ljutomerčani so v drugem polčasu bili nevarnejši in po golu Filipa Vinterja prišli do izenačujočega gola.

Ljutomerčani z remijem še naprej ostajajo neporaženi in imajo pred drugo uvrščeno Polani šest točk prednosti.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2022 ob 12:21 Lotmerk gost

      Ja nimajo pa ambicije po 3 ligi . Vem pa , da ima en klub željo po napredovanju v naslednji sezoni in želijo tudi postati staubilen tretjeligaš,,,to je vredu ,bodo mladi Muraši imeli možnost napredka , pa ne samo oni tudi tisti ki jim ni denar na 1 mestu ta jih pokvari star pregovor. ....

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.04.2022 ob 21:40 pomurska liga gost

      Boljše naš Lotmerk kak oni nesposobni Odrančarji. V Beltincih je klub pukno, zato bomo mi dobili igralce od Mure, če gremo v 3. ligo.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.04.2022 ob 22:09 Trener gost

      Če igralec hoče napredovati,bo prej igral drugo ligo kot tretjo?!?!?!?!Nekaj let nazaj je bila tretja liga močna in so v njej igrali igralci posojeni iz višjih lig,danes pa težko,da bo prvoligaš dal igralca v tretjo ligo!?!?!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.04.2022 ob 12:23 gost

      No, no "pomurska liga" - ne prehitevaj!!! Zakaj bi bili Odrančarji nesposobni - ker igrajo v isti ligi kot vaš Lotmerk. Kolikor vem tudi v Beltincih ni nič puknilo. Ne vem od kje ti informacije, da boš dobival igralce iz Mure. To so pogodbe o sodelovanju, strinjanju igralcev... Sicer pa: sanje so dovoljene.!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.04.2022 ob 17:35 Prlek gost

      Ja v lotmerki vemo, da pač še ni cajt za 3 ligo to smo rekli. Ka se tiče Odronec uni so samo mutijariči gdo treba napredovati te dojo rep med noge. Pomurska ali prekmurska liga je za takšrnajbojša pa to tudi spodaj. Nekaj pa se mi čudno zdi zaj ge je Verži pun penes nima igralcev sami nevološi pa če Glih jin redno pa dobro pločajo si totih penes ne zaslužijo. Ja še to v novi sezoni če do ostali notri novo vodstvo če, ka se sprovijo v 3 ligo in tan čejo ostati več let. Zgleda ka so jin dolarji padnili v kaso.👈😄

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.