https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti grožnja, v Gornji Radgoni tatvina goriva

27.04.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi in zasegli vozilo.


S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana grožnja, na območju Gornje Radgone tatvina goriva, na območju Lendave pa grožnja in tatvina moškega gorskega kolesa.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Na območju Ljutomera je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2022 ob 8:47 gost

      Kaj pa grožnje in blatenje Janeza Janše niso obravnavali. Ke so zdaj tiste kazni o blatenju politikom in javnim oseba kere je sama prejšnja vlada sprejela. Več ne veljajo ko on tvita in blati novega mandatarja keri je glatko z Janšo pometel. Gdor drugem jamo koplje sam vanjo pade Janša je nezakonito odpustil Goloba v geniu. Golob pa je zakonito odpustil,,, janusa groznuga,,, iz vladne palače.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2022 ob 8:49 gost

      Kaj že spet brišete komentarje pizdeki Janševi njemu tvita nete brisali. Bagra podkupljen.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2022 ob 8:53 gost

      Si ti prava bagra, boš zdaj bolj zdrav ko pišeš norosti? Ne bo dolgo pa boš videl ti bagro!🤔

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.