https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik lažje telesno poškodovan na Vratjem vrhu

23.10.2011 ob 9:06  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in  pridržali tri kršitelje.    

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. V trčenju osebnih avtomobilov v Vratjem vrhu je voznik enega utrpel lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 2.500 evrov.

Na področju kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in poškodovanje tuje stvari. V M. Soboti je neznanec razbil steklo na vhodnih vratih stanovanjskega bloka. V G. Radgoni obravnavana tatvina okrasnih pokrovov koles s parkiranega osebnega avtomobila, v Lendavi obravnavana tatvina mobilnega telefona, na območju M. Sobote pa tatvina kolesa. V Nemčavcih je bil odtujen osebni avtomobil, znamke Peugeot 205, črne barve, registrska številka MS A7-733. 

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so na pomurski avtocesti kontrolirali tujca, ki je vozil osebni avtomobil BMW X5. V postopku ugotovljeno, da je bilo vozilo ukradeno v Avstriji. Vozilo zaseženo. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik osebnega avtomobila in kolesar.  

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote in na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.