https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Drzna tatvina na prireditvi pri Gradu

31.10.2011 ob 8:51  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z lahko telesno poškodbo, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, v dveh primerih zasegli manjšo količino prepovedane droge marihuane, pet primerov povoženja divjadi ter poškodbo  vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine ter povzročitev lahke telesne poškodbe. Soboški policisti so obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše, ter tatvino vzvratnega ogledala z avtobusa. Ljutomerski policisti so obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu, petrovski pa drzno tatvino na prireditvi v Gradu. Neznana ženska je z rame strgala oškodovanki torbico ter pobegnila.  

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelja, ki sta kršila javni red in mir na javni prireditvi v Gradu,  in se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti, sta bila pridržana.  

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali v bližini pokopališč. 

Danes in jutri se pričakuje povečan promet v okolici pokopališč. Svetujemo vam, da se na pot odpravite pravočasno, vozite strpno in dosledno upoštevate cestno prometna pravila. Posebej opozarjamo, da v vozilih na vidnih mestih ne puščate torbic, denarnic in drugih vrednejših predmetov. Na pokopališču ne odlagajte osebnih predmetov na tla in jih ne pustite brez nadzora, saj lahko vašo nepozornost izkoristijo tatovi.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.