https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 446 novih okužb, v Pomurju 54 okužb

11.7.2022  

V nedeljo je bilo potrjenih 446 novih okužb. V Pomurju so potrdili v 54 novih okužb v 18 občinah.

Včeraj so opravili 374 PCR testov in 1.664 hitrih antigenskih testov, potrdili so 446 okužb. V državi je trenutno 14.725 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov trenutno znaša 1.229, kar je 24 več kot dan prej. Število potrjenih primerov v zadnjih 14 dneh na 100.000 prebivalcev pa je trenutno 694, kar je 12 več kot dan prej.

Po podatkih NIJZ je z enim odmerkom cepiva proti covidu-19 cepljenih 1.265.841 ljudi, z vsemi odmerki pa 1.222.264. 

Vir: NIJZ

Hospitaliziranih je 153 oseb, od tega 15 na intenzivni negi. Na navadnih oddelkih je hospitaliziranih 45 oseb zaradi covida in 93 s covidom. Na intenzivnem oddelku je zaradi covida 8 oseb, oseb s covidom je 7. Zaradi covida ni umrla nobena oseba. Skupno število umrlih znaša 6.660.

 

V petek, 8. julija, v Pomurju potrdili 83 novih okužb

V petek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 14 v Murski Soboti, 10 v Puconcih, 8 v Ljutomeru, 7 v Beltincih, 6 v Lendavi, 5 v Apačah in Gornji Radgoni, 4 v Rogašovcih, 3 v Radencih, Odrancih in Veržeju, 2 v Turnišču, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Hodošu in Šalovcih, ena okužba v Tišini, Moravskih Toplicah, Črenšovcih, Gradu in Cankovi.

V soboto, 9. julija, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V soboto so okužbe potrdili v 16 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti, 4 v Puconcih in Tišini, 3 v Moravskih Toplicah, 2 v Rogašovcih, Kuzmi, Turnišču, Črenšovcih in Gornjih Petrovcih, ena okužba v Radencih, Lendavi, Apači, Beltincih, Dobrovniku, Gradu in Križevcih.

V nedeljo, 10. julija, v Pomurju potrdili 54 novih okužb

Včeraj so okužbe potrdili v 18 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, Murski Soboti in Radencih, 5 v Rogašovcih, 4 v Lendavi in Puconcih, 2 v Apačah, Beltincih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Tišini, ena okužba v Dobrovniku, Gradu, Križevcih, Kuzmi, Odrancih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.07.2022 ob 12:48 kilonja gost

      Nadaljuje se genocid leve vlade nad Slovenci, oni imajo vse pod nadzorom, torej namenoma ne ukrepajo nič. NA jesen bo pa spet Janša kriv ko bodo prisiljeni v ukrepe..a niso lani lajali kako se Janša v času poletja ni nič naučil od predlani ? Imeli so prav, a zdaj počno isto kot Janša lani in predlani poleti, torej NIČ.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.07.2022 ob 15:49 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Kilonja ne filozofejraj ka naj napravijo se zaprejo ali ka. Keri se slabo počuti naj je doma, poznan 6 okuženih niti rnomi je nej čista nika.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.07.2022 ob 14:57 Karel K. gost

      Ja vraga se bodo brigali za starejšo populacijo, saj če ta izumre bo več denarja za njihove izredne pokojnine, se bo izboljšal zdravstveni sistem in na ta način bodo skrajšali čakalne dobe. Oni privilegirani bodo imeli več denarja za varovanje svojega zdravja. Če jih samo pogleda človek, so vsi čez 80 let ti titoisitčni privilegiranci zdravi kot dren in iz dneva v dan vse bolj poneumljajo slovensko mladino s svojo zločinsko titoisitčno preteklostjo, da je ta bila zlata jama, da sta se tedaj cedila med in mleko, z druge strani pa ti mladi zdaj s svojim delom plačujejo njihove dolgove namesto nekdanje Topčiderske kovnice denarja. Najprej so mislili ti titoisti, da bo cel Bruseljski proračun namenjen za njihove potrebe v Sloveniji, vendar se to ni zgodilo, saj jih kontrolirajo, seveda še premalo, pod tutorstvo bi bilo treba dati te roparje znoja, žuljev in krvi "delavskega razreda" v Sloveniji.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.07.2022 ob 16:14 gost

      Karči mojster debilnih debat. Ne razumem kako še tebe ni pobralo.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.