https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Odranci: Nepridiprav na sredini nogometnega igrišča posadil drevo in prižgal svečo

Odranci, 2.11.2011  

Vodstvo kluba si je to "karikaturo" nemudoma ogledalo. Šlo je za posušeno lipo, višine približno treh metrov. Poleg posajenega drevesa je bila še sveča.


NK Odranci: Zgroženi smo

Medtem so v odranskem nogometnem klubu dejanje že ostro obsodili. "Zgroženi smo nad akterji tega dejanja in nad vsemi tistimi, ki taka ali podobna dejanja izvajajo ali sodelujejo pri izvedbi. Zgroženi smo, da se s takimi dejanji dela škoda in kvari ugled kluba in našega športa. Če je bil namen posajenega drevesa sporočilo, da klub kakorkoli ne deluje v skladu s pričakovanji, se motite!

Foto: NK Odranci

Klub nikakor ne bo propadel, kot očitno nakazuje prižgana sveča zraven posajenega drevesa, ampak bo še naprej deloval v okvirih kot je sedaj. Krivca za to dejanje bomo sicer težko našli, vendar javno obsojamo to dejanje, saj se celoten klub trudi, da bi tudi v prihodnosti deloval v vseh začrtanih okvirih. "

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.