https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gornja Radgona: Za požrtvovalnost in človekoljubnost prejela Listino občine

Gornja Radgona, 11.11.2011 ob 23:15  

Čeprav je Komisija za priznanja, pohvale in nagrade občine Gornja Radgona prejela več kot 20 predlogov za priznanja, so si bili enotni, da Listina občine Gornja Radgona za leto 2011 pripade Antoniji Vogrin iz Spodnjih Ivanjcev, in sicer za izredno požrtvovalnost in človekoljubnost.


In tako sta ji radgonski župan Anton Kampuš in predsednik omenjene komisije za priznanja, pohvale in nagrade, Zvonko Gredar, ob letošnjem 16. občinskem prazniku, zasluženo podelila listino občine.

Antonija že več desetletij aktivno deluje na več področjih, in sicer v Turističnem društvu Negova-Spodnji Ivanjci, kot predsednica Krajevne organizacije Rdeči križ Spodnji Ivanjci, v Društvu upokojencev in v domačem gasilskem društvu. Njena aktivnost pri izvajanju programov Rdečega križa, tako v okviru OZ Rdečega križa, kakor tudi v KO Rdečega križa je neprecenljiva vrednost.

Antonija vloži v to humanitarno delo veliko število prostovoljnih ur, kakor tudi veliko svojih bogatih izkušenj, da lahko pomaga tistim, ki so te pomoči potrebni, to je na področju socialnega programa, kakor tudi na področju krvodajalstva in dela z mladimi. V društvu upokojencev aktivno posveča veliko svojega časa za tretje življenjsko obdobje, predvsem za ankete na terenu.

Aktivna je že več mandatov tudi v Svetu KS Spodnji Ivanjci. S svojo dejavnostjo v tem organu skrbi za napredek kraja. Pri gasilcih deluje vse od svojega prihoda v kraj pri raznih prireditvah in pri pomoči nabave nove gasilske opreme. Zadnja leta pa je vedno aktivna predvsem nekako na novem področju za naše kraje, in sicer organiziranemu delu in tekmovanju z ženskami, tako da imajo danes enote starejših gasilk in mlajših gasilk. Sama pri svojih 62. letih starosti tekmuje v kategoriji starejših gasilk ali v kategoriji veterank, ki dosegajo najboljše rezultate na občinskem in regijskem tekmovanju... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.