https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Radovan Žerjav in Jasmina Opec nagovarjala volilce v Beltincih

Beltinci, 13.11.2011 ob 11:31  

V Beltincih pred enim izmed trgovskih centrov sta včeraj mimoidoče nagovarjala pomurska kandidata SLS. Pogovarjali smo s predsednikom SLS in poslancem mag. Radovanom Žerjavom ter z mestno murskosoboško mestno svetnico SLS Jasmino Opec.


Jasmina Opec o dosedanjem poteku kampanje pravi: "Kampanja poteka v redu, prav tako tudi samo delo, volilni štab se nam povečuje iz dneva v dan, ravno danes zjutraj smo imeli sestanek z eno skupino 15 mladih podpornikov. Počutje in vzdušje je dobro in upamo, da se bo tako nadaljevalo" nam je povedala Jasmina Opec.

Kandidatka SLS o osrednjih točkah volilnega programa SLS pravi: "Osrednje točke volilnega programa so osredotočene na blaginjo ljudi, se pravi tudi Prekmurcev, saj izhajamo iz tega okolja. Če ljudje želimo dobro gospodarstvo, mora biti zdrava domača hrana, mladi morajo imeti pogoje, da zaživijo samostojno življenje, da imajo delovna mesta, da so stanovanjski krediti. Dotikamo se programa pravne države, ker sem pravnica, se pravi, da tudi v tem segmentu bo potrebno nekaj v tej državi spremeniti, da bomo res dejansko pred zakonom vsi enaki."

Žerjav nam je na vprašanje, kako je zadovoljen z dosedanjo kampanjo, odgovoril: "Kampanja se razvija v pravo smer, odpirajo se prava vprašanja. Odpira se res vsebina. Upam, da bomo pri tej vsebini ostali tudi pri tisti, ki naj bi dala odgovore na izzive, ki so pred nami. V stranki imamo dober delovni načrt, trdno sem prepričan, da je odgovor v gospodarstvu. Gospodarstvu je treba dati nov veter. Treba ga je razbremeniti, tako davčno kot administrativno, zato da bomo nekaj ustvarili, zaslužili in posledično, da bodo ljudje dobro živeli".

Na vprašanje, kje vidi največji izziv, Žerjav odgovarja: "Največji izziv je ravno v razbremenitvi gospodarstva s hkratno, uravnoteženo finančno politiko oz. javnimi financami. To ne bo enostavno, potrebno bo veliko inovativnosti, veliko znanja, modrosti, itd. Vedno sem prepričan, da se to da in se ne strinjam z nekaterimi, ki jokajo, stokajo in jamrajo. Treba je ukrepati in "bika zgrabiti za roge" ter ga držati do konca".

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Naročnik: Slovenska ljudska stranka

    Fotogalerija