https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Zabodena 44-letnica iz Doline ni več v življenjski nevarnosti

19.11.2011 ob 13:54  

Včeraj zvečer ob 20. uri so iz Zdravstvenega doma v Lendavi obvestili policiste, da so pravkar oskrbeli pacientko iz Doline pri Lendavi, ki ima vbodno rano. Zabodel bi jo naj izven zakonski partner, ki je takoj po dejanju odšel neznano kam. Pacientka bo zaradi hudih telesnih poškodb z reševalnim vozilom prepeljana v murskosoboško bolnišnico.


Takoj po sprejemu obvestila je na kraj dogodka odšlo več policijskih patrulj in vodnik službenega psa s psom. Z zbiranjem informacij in ogledom so policisti ugotovili, da je tega večera prišlo do spora med 44-letno poškodovanko in njenim 48-letnim izven zakonskim partnerjem. Med prepirom je osumljenec pograbil manjši kuhinjski, s katerim je zabodel partnerko v predel hrbta. Takoj po dejanju je od doma odšel neznano kam.

Fotografija je simbolna (foto: sxc.hu)
Policisti so sprožili obsežno iskalno akcijo, v kateri so uporabili tudi službenega psa. Ob 23. uri so našli osumljenca pri zapuščeni hiši v Dolini pri Lendavi. Odvzeta mu je bila prostost in bo danes s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. Osumljeni je bil v preteklosti že obravnavan zaradi nasilja v družini. Oškodovana, ki je bila zabodena z nožem, ni več v življenjski nevarnosti.

    Fotogalerija