https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Kolesarki padli zaradi neprilagojene hitrosti

22.11.2011 ob 7:35  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo, prijeli dve osebi po tiralici, pridržali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil.

V dveh prometnih nesrečah sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. V Gornji Radgoni, sta dve kolesarki na poledenelem vozišču zaradi neprilagojene hitrosti, glede na stanje vozišča padli. Pri tem sta se lažje telesno poškodovali. 

Na področju kriminalitete so obravnavali pet tatvin ter kaznivo dejanje nasilja v družini. V Murski Soboti je mlajši moški iz garderobe v telovadnici osmim dijakom ukradel mobilne telefone ter denar. Kasneje je bil izsleden v bližini. Predmeti so mu bili zaseženi ter vrnjeni lastnikom. Zoper njega sledi kazenska ovadba. Poleg tega smo obravnavali še tatvino artiklov v trgovini, tatvino dveh platišč, tatvino dvanajstih sadik sadnega drevja ter tatvino bencina na bencinskem servisu.   

Javni red in mir je bil enkrat kršen na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali na relaciji M. Sobota – Hodoš.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.