https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Robert Roudi: »Policija vložila kazensko ovadbo zaradi umora«

10.02.2023 ob 12:25  

Vodja oddelka za splošno kriminaliteto v sektorju kriminalistične policije soboške policijske uprave Robert Roudi je danes na novinarski konferenci predstavil ugotovitve kriminalistične preiskave, povezane s kaznivim dejanjem zoper življenje in telo v središču Murske Sobote 5. februarja, ko je ena oseba zaradi poškodb na kraju dogodka tudi umrla.

V večernem času 5. februarja, kot smo že poročali, so bili policisti okoli 18.30 obveščeni o dogodku storitve kaznivega dejanja zoper življenje in telo, ki se je zgodil na območju centra Murske Sobote. 

"Z opravljenim ogledom kraja kaznivega dejanja, ki ga je vodila preiskovalna sodnica soboškega okrožnega sodišča in se ga je udeležila tudi okrožna državna tožilka iz Murske Sobote, ter na podlagi zbranih obvestil je bilo ugotovljeno, da je osumljenec v večstanovanjski zgradbi v centru Murske Sobote med prepirom napadel z nožem oškodovanca, na kar pa je s kraja peš pobegnil. 26-letni oškodovanec je bil v dejanju hudo poškodovan in je kmalu za tem na kraju storitve kaznivega dejanja podlegel poškodbam. Pokojni oškodovanec in osumljenec sta bila soseda v tej večstanovanjski zgradbi. Policisti so okoli 19. ure prijeli osumljenca kaznivega dejanja, ki pa je bil zaradi poškodb med napadom tudi sam poškodovan, v obliki ureznin in vbodov. Odpeljan je bil v soboško bolnišnico, kasneje pa premeščen v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju. Po odpustu iz bolnišnice je bila osumljencu 8. februarja odvzeta prostost. Dan kasneje ob 18. uri je bil priveden k preiskovalnemu sodniku soboškega okrožnega sodišča, ki je zanj odredil 30 dnevni pripor. 48-letni osumljenec je državljan BIH in je na začasnem delu v Sloveniji od leta 2019. Do sedaj osumljenec še ni bil obravnavan ne za prekrške in ne za kazniva dejanja z elementi nasilja. Motiv za kaznivo dejanje do sedaj še ni znan," je povedal Robert Roudi.

Osumljenec je bil priveden k preiskovalnemu sodniku s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje umora. Do sedaj so opravili več kot 40 razgovorov in zbrali še vrsto obvestil, ampak neposrednih prič dogodka ni

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2023 ob 13:00 gost

      brez motiva, ja, bravo. suckers!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2023 ob 17:10 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2023 ob 13:04 gost

      Motiv še ni znan ,podajte končno poročilo ko le ta nastane !!!

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.02.2023 ob 13:14 gost

      Zakaj sploh objavljate ,če ni motiva ?

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2023 ob 6:35 gost

        saj zato niso oni krivi, pač pa nesposobna policija, da ne ve ugotoviti motiva oz. po moje ve, samo molči. vemo vsi koliko škode je že marsikomu napravila policija. pomurska pa je itak razred zase-v negativizmu seveda.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.02.2023 ob 18:12 gost

      Možno, muslimani radi koljejo ljudi

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.02.2023 ob 20:39 Vuk Rupnik gost

      Še več se bo to dogajalo, zdaj ko je na oblasti levica in ščiti čefurje. Če bi ta bosanenec mojemu otroku to nardil, se ne bi včakal sojenja. Najel bi morilce, ki bi ga 39 krat porezali in zaštihali kot je on Marsela, po tistem bi pa uporabil ss metode, počasi bi mu nohte pulil pa kožo dol vlekel še živemu, da bi crkaval v mukah, prokleti čifur. Kak dolgo še? Slej ko prej bomo to čifursko golazen morali izgnati iz Slovenije,.

      22 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.