https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Vršič in Osterc v najboljši enajsterici SPINS XI za leto 2011

Ljubljana, 25.11.2011  

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je včeraj v Ljubljani pripravil gala večer, na katerem so podelili nagrade najboljšim nogometašem v 1. SNL. Tretjič zapored je najboljši igralec postal Marcos Tavares, za njim sta se pa uvrstila Konstantin Vassiljev in Dare Vršič. V najboljši enajsterici je še en Pomurec in sicer Milan Osterc.

Najboljšo enajsterico so izbrali igralci, ki si služijo kruh v slovenskih prvoligaških nogometnih klubih. Za najboljšega vratarja Prve lige je bil izbran član nogometnega kluba Luka Koper, Ermin Hasić. Najboljši branilci po mnenju nogometašev v slovenski prvoligaški konkurenci v minuli sezoni so bili Aleksander Rajčević (Maribor), Sreten Sretenović (Olimpija), Mitja Viler (Maribor) in Boban Jović (Olimpija). Med zveznimi igralci so si največ glasov prislužili Dare Vršič (Olimpija), Dejan Mezga (Maribor) in Konstantin Vasiljev (Luka Koper, zdaj Amkar Perm), med najboljšimi tremi napadalci pa so se znašli Marcos Tavares (Maribor), Milan Osterc (Luka Koper) in Damir Pekič (Domžale).

FOTO: Siol.net

Za najboljšega nogometaša sezone 2010/11 v Sloveniji je bil prepričljivo izglasovan član nogometnega kluba Maribor, Marcos Tavares, ki je prejel 27 odstotkov vseh glasov. To je njegova tretja zmaga v tej kategoriji. Sledita mu nekdanji nogometaš Nafte in Kopra Kostantin Vassiljev z devetimi odstotki glasov in nogometaš Olimpije Dare Vršič z osmimi odstotki glasov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.