https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

FOTO: Macho in Mejki z Žerjavom popestrila večer krajanom Kroga

Krog  

V petek zvečer sta Macho in Mejki v Vaško-Gasilskem domu v Krogu s svojimi skeči nasmejala krajane, ki bodo svojo podporo pokazali mag. Radovanu Žerjavu iz stranke SLS.


Krajani Kroga so v petek zvečer mag. Radovanu Žerjavu iz stranke SLS pokazali podporo, povedali, da ga sprejemajo za svojega krajana,  postavili pa so mu tudi vprašanje kako spremeniti centralizacijo v decentralizacijo in kaj morejo narediti, da bodo dobili dovolj sredstev in možnosti za razvoj krajevne skupnosti, kot jih imajo npr. Ljubljančani. Za bolj pester večer pa sta za vse navzoče poskrbela Macho in Mejki.

Mag. Žerjav: Pomembno je spremeniti sedanje stanje, da bodo imeli naši otroci iste pogoje kot otroci v Ljubljani

Mag. Radovan Žerjav, ki se zavzema za decentralizacijo je pozdravil vse krajane in povedal, da je vesel, da so ga sprejeli nazaj med svoje krajane in da se zavzema predvsem za lokalno odločanje ter da se hoče boriti za občane, predvsem pa za krajevno skupnost. "Premalo denarja pride v našo občino, kar pomeni, da za krajevno skupnost ne ostane skoraj nič. Ampak, potrebno je dodati, da iz nič naredimo največ," je povedal mag. Žerjav ter dodal: "Potrebno bo to spremeniti, drugače se bodo ljudje selili v Ljubljano, ker bodo tam življenjske razmere boljše. Pomembno je spremeniti sedanje stanje, da bodo imeli naši otroci iste pogoje kot otroci v Ljubljani."

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Naročnik članka: Slovenska ljudska stranka

    Fotogalerija