https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

64-letni kolesar v Rankovcih padel in umrl

26.11.2011 ob 9:32  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, dogodek s smrtnim izidom,  osem kaznivih dejanj, požar, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in zasegli dva osebna avtomobila.

V obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le gmotna škoda. 

Ob 10.16 uri je na regionalni cesti izven naselja Rankovci padel in pozneje na kraju umrl 64-letni kolesar. Prve ugotovitve kažejo, da je umrl naravne smrti, točen vzrok  smrti pa bo znan po opravljeni obdukciji. 

S področja kriminalitete so bile obravnavane štiri tatvine, dve poškodovanji tuje stvari, lahka telesna poškodba in ogrožanje varnosti. Na območju Lendave obravnavana tatvina zaščitne čelade, na območju Gornje Radgone pa tatvina rabljene peči. Na območju Murske Sobota obravnavana tatvina bakrene pločevine in tatvina bančnih kartic, ki ju je lastnik pustil brez nadzora v čakalnici. Neznani storilec je z njima že opravil dvig gotovine. Ob tem ponovno vse opozarjamo na samozaščitno ravnanje in ne puščajte torbic, denarnic in drugih vrednejših predmetov brez nadzora.

V Lendavi je okrog 02.40 ure izbruhnil požar na opuščenem objektu. Požar so pogasili gasilci.  Vzrok požara in višino materialne škode policisti še ugotavljajo. 

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.   

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti, ter med Lendavo in Gornjo Radgono.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.