https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Adventni sejem v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice  

Turistično-informativni center Moravske Toplice pred evangeličansko cerkvijo je pripravil dvodnevno Adventno senje s tržnico, na kateri si je moč ogledati ponudbo venčkov, izdelkov domače obrti in prazničnih dobrot.


Adventni čas je čas pred božičem, v bogoslužju pa je namenjen pričakovanju Jezusovega prihoda oziroma rojstva. Tako si naše domove okrasimo z adventnimi venčki in drugimi okraski, katere je moč še v nedeljo do 14. ure kupiti tudi na Adventnem senju s tržnico pred evangeličansko cerkvijo v Moravskih Toplicah.

Na sejmu svojo ponudbo medenjakov predstavlja Medičarstvo Celec, Društvo evangeličanskih žena Moravske Toplice ponudbo adventnih venčkov, ki so jih žene naredile skupaj z veronaukarji, Turistično društvo Martin iz Martjanec ponuja čestitke, adventne venčke in vezene angelčke, ponudbo vezenih prtičkov in vzglavnikov pa predstavlja Danica Babič, izdelke iz čebeljega voska in čestitke predstavlja Natalija Kovač, Hoblaj Željka ponuja pestro izbiro nakita, ki je primeren tudi za darila, za hladnejše dni pa Čebelarstvo Forjan Franc ponuja med, medtem ko Franc Kovač iz Sela poskrbi še s pestro ponudbo različnih zeliščnih likerjev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.