https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Vzvratna razstava Barbare Lenarčič v Filovcih

Filovci  

Med vikendom je bila v Filovcih otvoritev razstave z naslovom Vzvratno, mlade avtorice Barbare Lenarčič. Barbara je predstavila svoja slikarska dela, ki so požela ogromno pohval, med drugim pa je razstavo obiskal tudi ravnatelj GFML, ki jo obiskuje Barbara, Zvonko Kustec ter župan občine Moravske Toplice, Alojz Glavač.


Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vidocq
      28.11.2011 ob 10:44 vidocq

      brez lobiranja in poznanstev ostaneš neopazen , pa če si talent ali pa le imaš željo po izpostavljanju , vse ostalo pokaže čas

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Iophiniac
      28.11.2011 ob 12:10 Iophiniac

      se strinjam s tabo, menim pa da je Barbara lepo začela s pomočjo vseh, ki so ji pomagali izvesti razstavo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.