https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Miklavžev koncert Prekmurske godbe Bakovci

Murska Sobota, 03.12.2011 ob 8:10  

Sinoči je na Ekonomski šoli Murska Sobota potekal že tradicionalni Miklavžev koncert Prekmurske godbe Bakovci. Z ubranim igranjem, prepevanjem gostov in plesom mažoretk so pričarali nepozaben večer za vse ljubitelje kakovostne glasbe.


Pod taktirko prof. Željka Ritlopa so godbeniki, ki so poznani daleč nakoli in so prejeli že mnoga priznanja, zaigrali mnoge uspešnice – vse od opere do slovenskih popevk. Kot gostja je zapela  Ingrid Müller, vrhunec večera pa je pričaral sloviti Oto Pestner, ki ga je ob petju uspešnice Trideset let in drugih spremljala godba. Glasbo je spremljal tudi nastop mažoretne skupine iz Bakovcev; nastopile so starejše in mlajše mažoretke, navzoče pa je zabaval tudi humorist Dušan Radič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.