https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Občina Moravske Toplice razpisuje štipendije

Moravske Toplice  

Občina Moravske Toplice je objavila razpis za podelitev štipendij za študente s stalnim prebivališčem v občini Moravske Toplice, na katerega se lahko prijavite do konca meseca.


Študentje morajo za pridobitev štipendije izpolniti vlogo, v kateri vpišejo podatke o kraju in stopnji študija, povprečno oceno izpitov iz prejšnjega leta ter naslov stalnega bivališča. Vlogi bodo kandidati morali priložiti naslednja potrdila: kopijo osebnega dokumenta, potrdilo o vpisu, potrdilo o opravljenih izpitih ter izjavo, s katero jamčijo, da niso v delovnem razmerju oz. da nimajo registrirane samostojne dejavnosti, da niso vpisani v evidenci brezposelnih oseb, da so seznanjeni s pogoji štipendiranja ter da bodo vsakršno spremembo, ki bi vplivala na štipendiranje, sporočili štipenditorju.

Vloge s potrdili morajo kandidati do 30. decembra poslati na naslov Občina Moravske Toplice, Kranjčeva 3, 9226 Moravske Toplice in pripisati »Štipendije 2011/2012«. Vlogo, razpis in pravilnik si lahko študentje natančneje preberejo na spletni strani Občine Moravske Toplice.

 

Oglejte si prispevek z lanskoletne podelitve štipendij:

V občini Moravske Toplice podelili štipendije 21 študentom

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.