https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

NAGRADNA IGRA: Podarjamo 5 vstopnic za koncert Perpetuum Jazzille v Murski Soboti

12.12.2011 ob 19:22  

Vokalna skupina Perpetuum Jazzile bo v soboto ponovno nastopila v Murski Soboti. Dva njihova koncerta v začetku leta sta bila razprodana, tako kot je tudi tokratni. A brez skrbi vsi, ki niste uspeli kupiti vstopnice, Pomurec.com ima za vas zveste bralce pet vstopnic!

Perpetuum Jazzile trenutno ima Vseslovensko koncertno turnejo, pot pa jih bo v soboto zanesla tudi v Mursko Soboto. Po dveh razprodanih koncertih v začetku leta, ki sta bila v Gledališču Park, bodo tokrat nastopili v večji dvorani na prvi osnovni šoli, tudi tokrat pa ni več možno kupiti vstopnic. Pred sobotnih nastopom smo se pogovarjali s prekmurskim članom skupine Perpetuum Jazzile Tomažem Cörom.

Za vami je že nekaj koncertov vseslovenske turneje, kako ste zadovoljni z obiskanostjo in izvedbo koncertov?

Ja, za nami so že koncerti v Ilirski Bistrici, Novem mestu, Črnomlju in na Vrhniki. Vsi so bili v celoti razprodani, kar nas seveda neizmerno veseli. Publika nas zelo podpira in vsakokrat je bilo fenomenalno vzdušje. Tudi z našimi nastopi smo zelo zadovoljni. Vse poteka, kot smo si zadali.

Glede na to, da nastopate po različnih regijah v Sloveniji, prilagodite kaj koncert ljudem, ki živijo v določeni regiji?

Naš repertuar ne vsebuje zgolj regionalno poznanih pesmi, zato nam tega ni potrebno početi. Vsakokrat pa poskrbimo za to, da pojemo vse pesmi, ki jih publika želi slišati

Boste za koncert v Murski Soboti pripravili kaj lokalnega, posebnega?

Z veseljem bi za koncert v Murski Soboti pripravili kaj lokalnega, vendar vsaka nova priredba za nas pomeni ogromno dela, predvsem pa nam priprave vzamejo veliko časa, ki pa ga žal trenutno nimamo.

Ste že razmišljali, da bi priredili morda kakšno pesem Vlada Kreslina, pomurske glasbene legende?

Razmišljali smo že, se pa zaenkrat še nismo odločili. Pesmi Vlada Kresline so legendarne, zato se zna zgoditi, da se bo kdaj kaka znašla tudi v našem repertuarju.

Za konec pa povejte še, kaj lahko obiskovalci pričakujejo v soboto v Murski Soboti ...

Nasmejane in razpoložene PJ-evce, ki vsi zelo radi pridemo pet za prekmursko publiko, saj nas vselej sprejme z velikim navdušenjem. Predvsem pa obljubljamo veliko vokalne ekstaze.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.