https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zahvalite se vašim poslovnim partnerjem s praznično voščilnico na Pomurec.com

12.12.2011 ob 19:38  

Leto je naokrog in pred vrati so božično-novoletni prazniki. Tako kot lani vsem podjetjem, zavodom in občinam omogočamo, da na Pomurec.com objavijo svojo praznično voščilnico.

Smo prvi spletni medij v Pomurju, ki je v času decembrskega časa sploh prvič v zgodovini na pomurskem spletnem medijskem prostoru ponudil možnost objave voščilnici pomurskih podjetij in ostalih ustanov na enem mestu. Lani je k tej novosti pristopilo okoli dvajset naročnikov. Z našo inovativno prakso želimo pomurski podjetniški prostor približati bralcem na njim poljuben način in tam, kjer se v okviru medijev počutijo domače - na internetu.

Ker so uporabniki interneta specifična populacija, ki sledi modernim trendom, pomeni, da se lahko približate bralcem (tudi vašim potencialnim strankam), ki internet v večini jemljejo kot primarni medij. V prvi vrsti je to populacija v starostnem razponu od 15 do 45 let.

Primer, kako bodo izgledale praznične voščilnice ...

Kaj ponujamo?

Vaša voščilnica se bo v eni uri na naslovnici prikazala od 50 do 70-krat, kar v enem dnevu pomeni več kot 1000-krat. Bralci bodo imeli prav tako možnost, da s seznama poljubno izberejo voščilnico, ki si jo želijo ogledati.

Trajanje ponudbe

Praznične voščilnice bomo na portalu vzpostavili z 19. decembrom, njihova vidnost na izpostavljenem delu portala pa bo trajala do 3. januarja, torej skupno 16 dni.

 

Oglejte si ponudbo v pdf obliki:

pomurec-xmas-2012.pdf

 

Več informacij in naročila na marketing@pomurec.com ali 031/691-299.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.