https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Po ponižanju Murašev v Celju, sedaj opravičilo navijačem

31.7.2023  

Nogometaši Celja so v 2. krogu Prve lige Telemach doma premagali Muro s 5:0 (2:0).

Nogometaši Celja so včeraj prišli do prve zmage sezone na uradnih tekmah. Potem ko v prvem krogu niso uspeli streti odpora Aluminija, so tokrat z visoko zmago ugnali Muro, ki v novem prvenstvu ostaja brez točk. Gledalci so videli dva različna polčasa. V prvem Mura ni pokazala ničesar, zaostala z 0:2, v drugem pa zapravila kar nekaj priložnosti, a tudi sama dopuščala priložnosti tekmecem, ki so še tri tudi izkoristili.

NŠ Mura je danes na družbenem omrežju Facebook objavila opravičilo svojim navijačem za včerajšnjo slabo predstavo v Celju, za katero ni opravičila. Trener črno-belih Dejan Grabić je po tekmi v izjavi tudi prevzel nase vso odgovornost za poraz in razpad igre svojih varovancev na igrišču.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2023 ob 11:59 NK gost

      No ; da bi se opravičevali ! KOMU ? vsi vemo , da ste nesposobni pač ... in v nogometu se opurablja GLAVA tu se gradi igra .... za tako plačo ..... Že prej smo već ali manj vedeli , da z takim kadrom ( pokazali med pripravah ), da se bomo borili za OBSTANEK tudi naslednje tekme ne bomo zmagali pač z tem se bomo sprijaznili. Upamo , da ostanemo v ligi .

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2023 ob 12:25 ferari gost

        sramota za muro, osem golov dobiti v dveh tekmah. Katastrofa..... Ka delajo na treningah?

        15 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2023 ob 12:11 gost

      Mura iz Murske

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.07.2023 ob 12:34 Karči gost

      Mura, Rogaška, Bravo pa Radomlje do se letos borili za obstanek, tou je fix!

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.07.2023 ob 12:46 gost

      Eh,te pa či so se opravičili,te pa je v redu,samo tak dale,zdaj imate ritem,in še eni par opravičil , pa bo,idemo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.07.2023 ob 12:52 SOBOČANEC gost

      IDIOTI MURINI--------------KOGA IMATE ZA NORCA------------SAMI SEBE----OD DIREKTORJA DO ANALITIKA SRAMOTA-----------TREBA NAGNAT OD DIREKTORJA DO ANALITIKA-------TI SO TOTALNO NESPOSOBNI LJUDJE----------------SRAMOTA.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.07.2023 ob 13:12 AJAJAJAJAJ gost

      Glavno da je v klubu XY število tujcev. Ko j.. domače igralce, celo mlade.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.07.2023 ob 16:31 Darko gost

      Tako predsednik Kuzmič kot trener Grabič bi morala nemudoma odstopiti.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.07.2023 ob 19:41 Naša Mura gost

      Kako opravičilo ??? Dobesedno se norčujete iz ljudi. Kupujemo karte, hodimo na domače in gostujoče tekme, navijamo, dobivamo pa navijači “prste v rit”. Sram vas je lahko od vseh v klubu, od uprave do vseh ki ste tam zaposleni. Zdi se, da v klubu vlada totalni kaos. Članski rezultati porazni, o sami nogometni šoli je slišati veliko kritik, trenerji brez ustreznih licenc, trenerji pred treningi uživajo prepovedane substance in potem trenirajo otroke. Haloooo. Pa kje je tu inšpekcija ??? Trenerji se norčujejo iz otrok, domače igralce odslavljajo, tujce pa vozijo. Veliko masla ima tu zraven Koren in njegov “ strokovni trenerski team” brez ustreznih kompetenc ter licenc. Žalostno vse skupaj !!!! Ljudje v MS zbudimo se, zaščitimo našo sveto Muro, ali kako dolgo bomo še vso to svinjarijo gledali zraven ??? Edina prava poteza bi bila, ODSTOP Rajbarja, Kuzmica, Grabica, Korena z njegovim celotnim "strokovnim štabom” ter velikega poznavalca prekmurskega nogometa “velikega buroja”, desna roka Korena, desna roka Rajbarja, velikega analitika, velikega znalca nogometa

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2023 ob 14:36 Prava Mura gost

        Odličen komentar! Vse resnično in točno. Najprej so zapravili člansko moštvo, Pravi Muraši zdaj špilajo pri Celji in Nafti, zgrablenci z vseh vetrov pa v črno-belon klubu. Zdaj se isti trend nadaljuje v Murini nogometne šoli, domače dečke odslavljajo, vlačijo pa sem deco z vseh strani. Zakoj trbej tujce od U-15 naprej??? Naši dečki plačujejo vadnino od 6. leta, vsako leto kupujejo bokse, starši jih vozijo na tekme, te pa pripelajo dvakrat slabše iz neke vukojebine, keri majo pogodbo ter stanovanje, hrano, opremo zastonj! Što je tu nouri???

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.07.2023 ob 22:33 Erni Me__č gost

      Bikec sobocki tij bos vodo Muro nimas pojma😝😝😝

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.08.2023 ob 8:51 gost

      Zakaj bi se ti igralci morali opravičiti? A bi se clio opravičil, ker so na dirki Red Bull, Mercedes in McLaren hitrejši? 🙈 Opraviči naj se, kdor ga je poslal tja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.08.2023 ob 14:46 GORIČKO gost

      Rajbar in Čontala, hvala za uničenja kluba. Vsa Slovenija se smeje z Muro, kaj ste naredili z njo. Bili državni prvaki, zamenjamo trenerja z Čontalo, kateri je treniral samo Tromejnik. Kdo je tu pri pameti? In začeli ste z podjebavanjem domačih igralcev. Bravo Rajbar in Čontala. Kje si zdaj Čontala? V Tujini? Lederfabrik? Rezultat je na dlani. OD JUNAKA DO BEDAKA JE KRATKA POT VIDENA V MURI Z RAJBARJEM V VLOGI ŠPORTNEGA DIREKTORJA. BURO JE TVOJ POMOČNIK? Kje li najdete te nesposobne in večno poškodovane igralce? NAJLEPŠA HVALA.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.08.2023 ob 20:03 gost

      Voctvo Mure je sama sebi dala nož v hrbet takrat ko so postavili Čontalo za trenrja Mure,kateri je brez vsakšnega nogometnega znanja in avtoritete,uničil je igralce in ugled Mure in to spomočjo prijatelja Rajbarja

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.08.2023 ob 19:59 JUŠOVA KATA gost

      Takšno je pač Murino vodsto katero je nesposobno to že dolgo znamo Zakaj takšen poraz v Celju mislim da je v klubu hudo nekaj narobe igralci sploh niso hoteli igrati v prvem polčasu tu Grabič ni kriv on je dober trener samo tu njemu nagaja Rajbar da dela probleme in zdrahe v klubu in to vide celotna Slovenija Kaj bi človek tu pričakoval nič drugega kot odstop Rajbara saj ni sposoben svojemu delu naj gre raje opravljat tisto delo katerega se razume metalec betona na duge proge In zdaj nas spet vabijo na tekmo z Mariborom ljudje ne nasedajte tej mafiji ki si samo denarnice polnijo da potem lahko Rajbar kupi materijal da lahko dela zidarijo LOLEKI celotna uprava je nesposobna saj bi že mogle igralci vsi bite tu a jih ni žal Zidarski majster jih ni znal pripeljati ob pravem času a precednik Kuzmič bi pa pravo prestopni rok je še dolg

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.