https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura ima novega branilca

1.8.2023  

K Muri se iz nemškega Augsburga seli hrvaški branilec Daniel Katić, so sporočili iz kluba.

Daniel Katić je bil od sezone 2018/19 član nemškega Augsburga, kjer je najprej igral v mlajših selekcijah, v minuli sezoni pa je bil član Augsburgove druge ekipe, za katero je v lanski sezoni odigral 18 tekem in dosegel en zadetek. V lanski sezoni je bil priključen tudi prvi ekipi Augsburga, saj je bil v kadru na tekmah nemške Bundeslige. K Muri se seli na posojo in z možnostjo odkupa, so zapisali v klubu. 

Denis Rajbar: »Po nesrečni poškodbi Kaia smo se odločili, da se okrepimo na položaju osrednjega branilca. Daniela smo spremljali že nekaj časa, v dani situaciji pa smo hitro reagirali in se dogovorili tako z nogometašem kot s klubom. Verjamemo, da bo zaostril konkurenco na položaju osrednjega branilca, saj prihaja iz okolja, ki je znano po tem, da še posebej zagovarja trdo delo, disciplino in neizprosnost do zadnjega atoma moči.«

Daniel Katić: »Vesel sem, da sta se kluba uspela dogovoriti glede posoje. V Muro prihajam zelo motiviran in željan dokazovanja. Klubu bom po najboljših močeh pomagal, da doseže zastavljene cilje.«

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2023 ob 20:57 gost

      Dva komada iznenada !! Bravo Rajbar !! Mogoče znajo mešati beton ? Več igralcev kupimo več golov dobimo.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2023 ob 22:30 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2023 ob 2:15 Pepa Pujsa gost

        Nov beton mešalec, sedaj je potrebno samo še čim cenejši cement uvoziti s Hrvaške!

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2023 ob 22:46 Mm gost

      Rajbar Denis prosim odstopi ker ti nisi za športnega direktorja. To si že pokazal do zdaj nisi sposoben.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2023 ob 2:19 Rajbarošev Tunč gost

        Sem sorodnik od pešlivega rajbara in izjavljam, da moj bratranec razen mešanja ni sposoben ničesar drugega. Mura:Maribor 1:4 celo gol bo dosežen gol s strani beton - mešalcev.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2023 ob 9:12 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Ma ste eni pametni špilo je za drujgo ekipo Augsburga kera je boukša od vseh naših prvolgašiv pa van ne paše. Glavno ka se šinfa.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2023 ob 13:02 Muraš gost

      Ta mladi dečko KAUČIČ , kateri igra v Beltincih,nekdanji član Mure ,lahko kda koli špila v tej Murini obrambi ,samo je nej dober za Muro ,ka je domači !!! Res je dosta kritik na igralce katere se vozi k Muri ,vendar opravičeno !!!! Pa kdo gleda vse tè igralce in pove ,da je za Muro ,ta res nima pojma ,pa je lahko to tudi sam g. Rajbar !!!!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.08.2023 ob 23:49 gost

      Mura iz Murske

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.08.2023 ob 14:48 AJAJAJAJAJ gost

      Beton majster & co. so napovedali, da od zdaj naprej pa samo zmage. Porazi in remiji so zgodovina. Ravno zato so potrebovali igralca takega profila. Zdaj bo vse drugače. Predvsem pa sledijo svoji paroli; MLADI IN DOMAČI IGRALCI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.08.2023 ob 18:25 gost

      Beton majster nede odstoupo ka tu dobro kasejra pametnega igralca pa nepomni pripelate In un je tiste človek ki dela zdrahe v klubu in nagaja Grabiču saj on je dober trener pa nemore dobro trenirati če ta človek dela probleme v klubu in ga je potrebno odstavite iz našega svetega kluba Mura In dokler bo ta nesposoben Rajbar še vedno vstrajal pri Muri se nam slabo piše ali pa bo potrebno pod prisilno ga odstraniti Drugače bo uničil naš sveti klub Mura zato apelliram na navijače da me podrejo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.