https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Lendavčani v dodatku premagali Gorico

14.8.2023  

Drugoligaško tekmovanje se po dvojni prestavitvi nadaljuje s tekmami četrtega kroga. V nedeljo, 13. avgusta, so Lendavčani v Športnem parku Nova Gorica gostovali pri ND Gorica. Ekipi sta se razšli z zmago modro-belih.


ND Gorica- NK Nafta 1903 3:4 (2:1)

(Marinič v 11. min; Bončina v 22. min; Bjelkić v 30. min; Mevlja v 55. min- 11 m; Polić v 68. min; Oštrek v 91. min in v 94. min.)

Začetna enajsterica NK Nafta 1903:  Németh, Cener (od 46. min Dinnyés), Erniša (od 61. min Vuica), Bončina (od 78. min Verhas), Oštrek, Novinič, Sebestyén, Paljk (od 46. min Polić), Rebernik, Urh in Gergő.

Začetna enajsterica ND Gorica:  Zeriali, Brkić (od 22. min Bjelkić; od 75. min Ilijazi), Tomiček, Marinič, Vendramin, Marinič, Jalinous (od 75. min Gomizelj), Lesjak (od 75. min Laščak), Hrka, Mevlja in Baruca.

Sodniki: Jure Žagar (glavni sodnik), Dejan Švarc (1. pomoč) in Leon Kolenc (2. pomoč).

Delegat: Marko Hafner.

Št. gledalcev: 250.

Rumeni kartoni: Marinič, Ilijazi; Dinnyés, Vuica.

Prvi polčas je nakazoval premoč domačinov. Saj je Gorica vodila z 2:1.

V drugem polčasu so domačini nato višali vodstvo. Nato pa je še v 55. minuti kapetan domačih uspešno izvedel enajstmetrovko. Prava drama, pa se je nato odvila v sodnikovem dodatku. Stjepan Oštrek je najprej v 91. minuti izenačil. Nato pa v 94. minuti zadal ponovno gol in prinesel nepričakovano zmago Lendavčanom.

Lendavčani se bodo v 5. krogu 2. SNL doma pomerili s Fužinar Ravne, in sicer v soboto, 19. avgusta 2023, ob 17:30.

 

*FOTO: FB NK Nafta 1903.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2023 ob 10:46 Stroka gost

      Čestitke Nafti. Odlično ste začeli sezono in samo tako naprej. Kot ljubitelj nogometa iz Pomurja,najbolj želim,da Nafta pride v prvo ligo.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2023 ob 16:21 prdec gost

      Z tako igro je še prerano, da bi bila Nafta prvoligaš, saj je gorica zelo pomlajeno igrala in slabo!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.