https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Ivancih prišlo do hudega požara

15.08.2023 ob 21:30  

V naselju Ivanci v Občini Moravske Toplice je prišlo do hudega požara.

Danes ob 20.14 je v naselju Ivanci, občina Moravske Toplice, prišlo do požara stanovanjskega objekta, gospodarskega poslopja in garaže, v kateri so zgorela tri osebna vozila. Požar so pogasili gasilci PGD Ivanci, Tešanovci, Filovci, Bogojina, Moravske Toplice in Mlajtinci. V požaru sta se dve osebi opekli. Zanju so poskrbeli reševalci PHE Murska Sobota. Gasilci PGD Ivanci so ostali na gasilski straži.

Danes ob 17.42 je zagorelo tudi v naselju Žihlava, v občini Sveti Jurij ob Ščavnici. Gorelo je strnišče na površini okoli 300 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Stara Gora in Sveti Jurij ob Ščavnici so požar pogasili, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

* Fotografije so simbolične: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.