https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slavic: »Potrebujemo točke, da bo v ekipi bolj mirno in več samozavesti«

1.9.2023  

Nogometaši Mure se bodo pod taktirko začasnega trenerja Darjana Slavica v nedeljo doma v Fazaneriji pomerili z Olimpijo. Pred tekmo z Ljubljančani je svoje misli strnil trener prekmurskega ponosa.

Sobočane v nedeljo čaka nova zahtevna preizkušnja v domači Fazaneriji. V Prekmurje prihaja Olimpija. Pred tekmo je svoje misli strnil trener Darjan Slavic. 

Kakšno je ozračje v klubu po zadnji zmagi?

Sedaj smo imeli več dni premora med tekmama, tako da smo se lahko dobro pripravili. Nogometaši so zagnani, hkrati pa skrbimo, da v ekipi ne bi bilo evforije pred tekmo z Olimpijo, saj si ne želimo, da se nam to na igrišču v nedeljo maščuje. 

Prihaja Olimpija. Koliko lahko to njihovo trenutno stanje duha vpliva na dogajanje na igralni površini?

Ne zanašamo se na to. Seveda upamo, da nam bo lažje, vendar vemo, da je ekipa močna in izkušena. Zavedamo se, da bodo prišli pripravljeni. Osredotočeni smo nase, svojo igro in sposobnosti ter kje lahko napredujemo.

Kakšno Muro bi radi videli v nedeljo zvečer?

Idealna bi bila hitra, agresivna in napadalna. Po drugi strani pa potrpežljiva, ki se zna dobro postaviti na igrišču, je kompaktna in zna izsiliti priložnosti. Vemo, da pri takšni ekipi, kot je Olimpija, moraš resno delati na priložnostih in jih potem tudi izkoristiti, če želiš zmagati. Delamo na tem, da bomo konkurenčni. Sem optimističen.

Kakšno je zdravstveno stanje v ekipi?

Je dobro, malo težavo ima trenutno samo Ben Cottrell, vendar se bo že jutri priključil ekipi. Malo so bile težke noge med tednom, ampak smo to že rešili. Ni posebnosti trenutno.

Celjani so pokazali, kako se da premagati Olimpijo. Imate kader za takšno igro?

Imamo. Smo naredili analize tekem in delamo na tem, da jih v nedeljo presenetimo. Odprto igrajo kadar imajo žogo, in to bomo poskusili izkoristiti.

Osredotočeni smo na nedeljsko tekmo, želimo si dodatnih točk, da bo v ekipi bolj mirno in več samozavesti, da bodo verjeli vase, v ekipo in klub. Potem tudi pozitiven rezultat v nadaljnje ni vprašanje. Prav tako si z zmago želimo razveseliti svoje navijače, ki so bili sedaj večkrat razočarani. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2023 ob 16:02 gost gost

      TOČNO SAMO MORETE OLIMPIJO PREMAGATI DAJTE ŽABAROM VETRA IDEMO MURA AJDI

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2023 ob 20:24 gost

        Zakaj zdaj iščejo novega trenerja. Naj pustijo Slavica. Imeli smo Čontalo in so ga menjali in kaj smo dobili (izgubili evropska tekmovanja ) Naj Slavic vodi muro en čas.

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2023 ob 21:04 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2023 ob 17:21 AJAJAJAJAJ gost

      Na vrsti nov poraz.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2023 ob 18:09 gost

      AJAJ..... ti pa se veš hi,hi,hi,hiiiiiiiiiii

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2023 ob 18:53 kak gost

      lahko nek bedak zapiše, Mura je ponos Prkmurja, a mislite, da to potrjuje 2500 navijačev - bedakov v črno-belih cunjah???????????. Ponos Prekmurja je neimenovan ribič, ki v desetih dneh ni bil v stanju uloviti niti ene ribe, mislim one v vodi, ne kake na rolerjih.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2023 ob 19:10 gost

      Ben Cottrell,tej je z Bakovec?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.09.2023 ob 23:09 Gledalec gost

      Tekme 15, 17 19 spremljam že več kot 5 let. Ob ogledu današjih teke v Radencih se mi je res porodila misel, ki jo moram zapisati. Ne bom komentiral tekme 15, ker so jo dečki odirali popolno - št. 22 legenda, če ga ne bodo prej uničili s prihodom štajercev. . Dotaknil bi se tekme 17, ki je bila vodena katastrofalno. V napadu imaš dva najmanjša igralca št. 6 in 10, da ne bom z imeni, celi polčas skratka do 60 "" minute igraš dolge žoge. Prvo ekipo igralcev, ki morejo igrati imaš verjetno napisano na papirju o trenerju govorim. Ko ugotoviš, da tako verjetno ne gre naprej pošlješ v igro 46"" 56"" minuti v igro igralca št. 19 in 15 in zanimivo v trenutku se igra spremeni. Po desni strani, ta igralca hitro spremenita igro, ustvarjata višek igalca, kateremu sledi zadetek v 73 minuti št.15 in 89 minuti št. 19. Ta igralca, ki sta rešila današnjo tekmo sta tvorila okostje ekipe, ki se je lansko leto borila z mariborom za prvaka 15. G. trener prosim vas, da si preberete moj zapis, če ne pa ga drugi opozorite, da tudi g. Koren ni vse mogočen in samovšečen. Kaj se bo zgodilo ko bo on odšel in domači igralcev več ne bo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.