https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Napadalec okrepil črno-bele

1.9.2023  

Muraše je okrepil novi napadalec. V vrste črno-belih se seli talentiran 19-letni srbski napadalec Mihajlo Spasojević. S klubom je podpisal dvoletno pogodbo.

V Fazanerijo se seli Mihajlo Spasojević. Nogometaš, ki je zrasel v Čukaričkem, je kot 17-letnik za prvo ekipo debitiral 18. maja 2021 na tekmi z Radnikom. V lanski sezoni je za Čukarički odigral 29 tekem in ob tem dosegel štiri zadetke ter prispeval eno asistenco. Spasojević je član reprezentance do 19. leta starosti, bil pa je tudi član vseh ostalih mlajših selekcij reprezentance. Z Muro je podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto, so sporočili iz kluba.

Mihajlo Spasojević za NŠ Mura: »Prvi vtis je super, sijajno vzdušje je tukaj v Fazaneriji. Stadion je fenomenalen, komaj čakam, da zaigram tukaj pred navijači, za katere sem slišal, da so odlični. Pozanimal sem se, kam prihajam, vem, da okolje živi s klubom, veseli me, da klub daje priložnost mladim igralcem in takoj sem se videl v tej zgodbi. Verjamem, da je to korak naprej v moji karieri«.

Denis Rajbar, športni direktor NŠ Mura za klub pove: »Nobena skrivnost ni, da smo si pred zaključkom prestopnega roka prizadevali pripeljati še enega napadalca. Veseli me, da smo v vrste Mure uspeli pripeljati enega največjih talentov v Srbiji, ki se je odločil, da bo svoje znanje razvijal pri nas. Verjamem, da bo zaostril konkurenco v napadu in nam bo pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev.«

Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2023 ob 19:01 gost

      Či nas tej ne spase, te nas nede niti boug..pa še priimek daje upanje , da se to zgodi.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2023 ob 21:04 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2023 ob 19:43 Zakaj le.? gost

      E kolesa .se nesmejo komentirati. Lejko mi što povej zakoj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2023 ob 21:15 kilonja gost

      Mura je postala azilni doma za južnjake :) .

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2023 ob 21:19 kilonja gost

      Eeen največjih talentov v Srbiji si je zaželel zaigrati za Mro :) . Še dobro da od Srbije do Murske ni velikih nogometnih klubov, ker sicer bi ga kmalu k sebi zvabili Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo, Rijeka, Olimpija, Maribor...ampak Mura je na srečo večja od teh klubov in eden " največjih talentov Srbije " ni imel težav z odločitvijo :) .

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2023 ob 21:31 Mija Aleksić gost

      Stadion je fenomenalen, komaj čakam, da zaigram tukaj , takšne glavne tribune na najdeš na celem svetu, sega do sredinske črte na igrišču, to me je najbolj pritegnolo v muro, ka gda mo leto mimo glavne tribune, te nem čul štenkašov.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.09.2023 ob 6:46 333 gost

      Igralec vrhunske kvalitete,za Muro vredu,ampak v NK Serdica bi bil na klopi.A res ni v Pomurju igralca takšnega profila.Trbalo bi malo potrkat v Romo ali Puščo,pa bi sigurno našli še boljši kalibar.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.09.2023 ob 6:54 gost gost

      ČI BI BIL TALENT BI GA ŽE TUJINA OPAZILA ŠE EDEN NA RAVNI OSTALIH LAŽETE KAK VELKI TAKŠNIH JE PRINAS PUNO MATE OŠTREKA V NAFTI SAMO VAS JE SRAM VZETI KELKO GOLOV JE ŽE STISNU VIJ DEBELOGA MAROŠO FORSERATE GOL DA NA SAKŠNE KVATRE TO NE GRE

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.09.2023 ob 7:51 gost

      Ta smrkavec se bo sedaj tu učil. TO NI NIČ TO NI OKREPITEV AMPAK DODATEK NA PLAČILNI LISTI. BUDALE

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.09.2023 ob 9:11 gost

      kak nas sankajo v toj muri..sam ološ vkup vlečejo, mene več nega niti pred tv ekranom, nej ka bi na tekmo šo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.09.2023 ob 13:52 Pohorčan gost

      Tale pubec se bo kuj fsral.....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.09.2023 ob 20:12 putika gost

      ZAKAJ PA NE BI MURA UVOZILA IZ BOSNE,SAJ ZA NJEGA NIKOLI NISI SLIŠAL ,MURA PRAVI,DA IMA OKREPITEV, OKREPITEV,KATERI NIKOLI NI VIDEL IGRIŠČA,KAJ ŠELE DA BI IGRAL.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.