https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vsi razen Cipotove dobili pozitivno mnenje, Žižek Sapačeva brez soglasja

Murska Sobota, 20.12.2011 ob 9:53  

Včeraj se je sestala komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Mestni občini Murska Sobota. Obravnali so kandidate za novega ravnatelja Gimnazije Murska Sobota in se odločali o soglasju k imenovanju Edit Žižek Sapač za novo direktorico Zdravstvenega doma Murska Sobota.

Na včerajšji seji komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja so podali mnenja k kandidaturah za novega ravnatelja Gimnazije Murska Sobota. Največjo podporo je prejel mag. Matej Forjan, za katerega je bilo devet glasov za in nič proti, medtem ko sta Roman Činč in Sonja Žilavec Nemec prejela štiri glasove za in nič proti, ostali člani so se vzdržali.

Člani kviaz-a pa niso bili naklonjeni sedanji ravnateljici Regini Cipot, ki ni prejela nobenega glasa za in kar osem proti. Tako bodo vsi razen Cipotove dobili pozitivno mnenje lokalne skupnosti na seji mestnega sveta, ki bo v četrtek.

Žižek Sapačeva brez podpore, razpis za novega direktorja Zdravstvenega doma Murska Sobota bo ponovljen


Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja se je odločala tudi o podelitvi soglasja Edit Žižek Sapačevi za novo direktorico Zdravstvenega doma Murska Sobota. Kot je bilo pričakovano zdravnica ni prejela soglasja, zato se bo razpis ponovil.

Spomnimo, da sta se na razpis poleg Žižek Sapačeve prijavila tudi mag. Dominik Šteiner in Dušan Bencik. Slednji je prejel od sveta zavoda glas manj od zdravnice, znano pa je, da mnogi želijo na mestu direktorja videti ekonomista, saj murskosoboški zdravstveni dom, ki ga trenutno vodi prav tako zdravnik Jožef Felkar, že nekaj let posluje z izgubo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. kviki
      20.12.2011 ob 15:07 kviki

      ponoviti razpis, pa ga JAAAAVNOOOOO objaviti, in ne skrivati, da se ne bi kakšen sposoben in zagret kandidat prijavil. Več kot očitno je videti, kam pes taco moli. po moje nobeden od teh treh ni sposoben ZD pripeljati iz rdečih številk. No, Bencik bi verjetno rdeče številke še bolj pordečil. Imenovati nekoga, ki bo čakal penzijo v javnem zavodu z izgubo se mi zdi sila neodgovorno. Ostala dva pa s svojimi strokovnimi in klubskimi referencami tudi ne obetata boljše prihodnosti ZD. V bolnici je g. Borc (ekonomist v prave, pomenu besede) zadevo uredil, nasledil ga je politično nastavljeni Korošec, pa je bolnica spet rdeča.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. talijamz
      20.12.2011 ob 21:50 talijamz

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.