https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Spodbujajte Murašice v kvalifikacijah za Ligo prvakinj

4.9.2023  

V predprodaji so vstopnice za prvi kvalifikacijski turnir za uvrstitev v Ligo prvakinj.

Murašice se bodo od 6. do 9. septembra borile za napredovanje v naslednji krog kvalifikacij za Ligo prvakinj. Kvalifikacijski turnir se bo odvijal v Murski Soboti in Radencih, že zdaj pa si lahko zagotovite vstopnice za prvi obračun čarno-bejlih, ki bo 6.9.2023 ob 16:30 v Fazaneriji. Nogometašice ŽNK Mura Nona se bodo pomerile proti gruzijski ekipi FC Samegrelo Chkhorotsku.

Cena vstopnice znaša 8 evrov, za otroke do 15. leta starosti vstopnine ni. Vstopnice si lahko zagotovite v Čarno-bejli bauti vsak delovnik od 14. do 18. ure in preko spleta. V predprodaji pa so tudi že vstopnice za finalni obračun, ki bo na sporedu v soboto 9.9.2023 ob 16:30. Cena vstopnice za finalni obračun znaša 10 evrov, tudi na finalni tekmi pa bodo imeli otroci do 15. leta prost vstop.

PRODAJNA MESTA:

Čarno-bejla bauta: Vsak delovnik ob 14. do 18. ure
Spletna prodaja – tukaj

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2023 ob 12:28 FUJ MURA gost

      Še vstopnino bodo pobirali za ta sranja - banda. Vse ka Mura piše tako ženske kot moške, gledat več ne gremo, škoda časa. Naj gledajo in uživajo Kuzmič, Rajbar, Balažic POPOLNOMA SO ZJEBALI NOGOMET V SOBOTI.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2023 ob 12:35 123 gost

      Banda na pomurcu ki za dvorec Rakičan ne dovoli komentirati, podobno kot Nova24

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.