https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nasilje v družini, dva vloma, ugriz psa

07.09.2023 ob 7:00  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih so bili trije udeleženci lažje telesno poškodovani, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bila obravnavana zloraba bančne kartice, tatvina denarnice, dva vloma, poškodovanje tuje stvari ter nasilje v družini. Storilcu je ob tem bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja. Na območju Murske Sobote obravnavan še ugriz psa.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2023 ob 12:34 gost

      Za ugriz psa je še premalo prijav. Kajti keroji pasji se sprehajajo brez povodcev bolj kot ljudje. Njihovi lastnki pa brez slabe vesti za njimi kot da nihče ima pravice da njihovega keroja pasjega užali ali boknedaj da od lastnika zahteva da ga priveže.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2023 ob 12:44 Izbrisani in izginuli gost

      https://youtu.be/PMLhXM-ALSg https://novice.svet24/clanek/novice/slovenija/na-obmocju-bovca-ze-vec-kot-en-teden-iscejo-pogresanega-nemca

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.