https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V središču Murske Sobote streljal proti policistom

14.09.2023 ob 9:10  

V središču Murske Sobote je 31-letnik na begu enkrat ustrelil v zrak in dvakrat sprožil proti policistom.

Policisti PU Murska Sobota so 9. septembra v popoldanskem času iskali osumljenca zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe, ki jo je storil predhodno.

Osumljeni je bil izsleden v centru Murske Sobote. Na begu pred policisti je potegnil revolver, enkrat ustrelil v zrak in dvakrat sprožil proti policistom. Za revolver se je kasneje izkazalo, da gre za imitacijo orožja.

Policisti so osumljenca prijeli, uporabili prisilna sredstva in ga obvladali ter mu odvzeli prostost. Osumljenega je pregledal tudi zdravnik in odredil prisilno hospitalizacijo.

Zoper 31-letnega osumljenca bo podana kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi in kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe, so sporočili iz PU Murska Sobota.

Foto: Pixabay, arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2023 ob 13:59 Štef gost

      Zakaj je pomurec zablokiral Jakoba, ta isti je hotel spodkopati Celecu stol in to strankarski kolega, ki je sedaj prestopil k drugi strani kar je čisto pravilno

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2023 ob 14:19 gost

      od teh dveh ges niti enoga nebi zagovarjo

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.09.2023 ob 14:40 Štef gost

      Vem da je prej prestopil ker se je najbrž to že dolgo kuhalo ker tudi glede zadnje novice se dosedaj ni vedelo, nič se ne skuha čez noč

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.09.2023 ob 14:49 sobočanec gost

      V središču Murske Sobote streljal proti policistom, kot izgleda se bomo morali tudi mi navadni občani oborožiti !? Tudi to je Amerika, pardon Prekmurje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2023 ob 13:39 1x gost

      Enim ni jasno, da je elita zaščitena !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.09.2023 ob 14:32 Kralj gost

      Pa to te zdaji pravli ka je ti bilo slučajno, zato ka je nerom če bi pa strejlo rom na policiste bi ga že fejst zbili hišno preiskavo pa povrhu zaprejti pod preiskavo...Bravo in čestitke toj osebi

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.