https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Pomurski poslanci ustanovili Pomurski poslanski klub

Ljubljana, 21.12.2011 ob 17:54  

Danes ob desetih se je pričelo prvo zasedanje parlamenta v novi sestavi. Čeprav poslanci niso enotni glede glasovanj za predsednika parlamenta, pa so se pomurski poslanci hitro poenotili in ustanovili Pomurski poslanski klub. Za prvega predsednika je bil izbran Franc Jurša.

Poslanci že nekaj ur sedijo v parlamentarni dvorani, dogovoriti pa se niso uspeli še nič. Prav nasprotno pa so bili plodni pomurski poslanci, ki so se hitro poenotili in kot prvi ustanovili poslanski klub.

Za prvega predsednika Pomurskega poslanskega kluba je bil izbran predstavnik Desusa Franc Jurša, ki nam je v telefonskem pogovoru povedal, da so se zmenili, da bodo zastopali skupne interese regije ne glede na različne politične opcije, da pa jih čaka težko delo. Jurša bo pomurskim poslancem predsedoval pol leta, nato pa bo mandat predal naslednjemu izmed pomurskih poslancev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. sotrpin
      21.12.2011 ob 18:50 sotrpin

      upam da nebodo vzeli za botra,palčka Milana,ki je za Pomurce največji.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.