https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali več nesreč, eksplozijo plina in tatvino denarja

17.09.2023 ob 8:00  

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, eno kršitev javnega reda in miru, eno povoženje divjadi in manjši požar.

V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah pa sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Voznik osebnega avtomobila je bil nepreviden pri vožnji vzvratno na parkirišču v Bakovcih in je trčil v peško, ki se je pri tem lahko telesno poškodovala. V Murski Soboti pa se je lahko telesno poškodoval voznik mopeda, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje fasade na stanovanjski hiši v Gomilici, tatvino denarja v Kruplivniku in odvzem mladoletne osebe, kjer je eden od staršev drugemu onemogočal stike z otrokom.

Javni red in mir sta kršili dve osebi na javni prireditvi v Lutvercih. Ob prihodu policistov na kraj sta se pomirili in s kršitvijo prenehali.

V kuhinji stanovanjske hiše v Radvencih je prišlo do manjše eksplozije plina iz plinske jeklenke, ki se je nabral v zraku zaradi prižganega štedilnika. Pri tem je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana na nudenje zdravniške pomoči, požar pa so pogasili gasilci.

Včeraj ob 11.36 so policisti na avtocestni relaciji Turnišče - Dolga vas zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki je na avtocesti po desni strani prehiteval reševalno vozilo na nujni vožnji. Vozniku je bila izrečena globa. Na avtocesti je prehitevanje po desni strani namreč prepovedano.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2023 ob 9:22 gost

      Najlepši policist.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2023 ob 14:28 ....... gost

      ko vidiš te slike, ti mora biti jasno, da živiš v neki vukojebini na obrobnem delu države. Fotoreporeter je vsaj obelodanil realnost današnjega časa.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2023 ob 14:47 gost

      Koga lahko v taki vukojebini stavijo policisti. Res sramota za novinarja da objavi tako podrtijo od 2 milijona razkosnih hiš.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2023 ob 17:16 Tajna policijska mafia gost

      izsilila politiku nisu imeli dovoljenja sodniki in pravniki su povedali NE https://www.zurnal24/slovenija/tako-kot-v-trgovini-prodajajo-sladkor-tako-so-prodajali-dojencke

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.