https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Dolgi vasi zagorel avto

22.12.2011 ob 6:49  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara, pet primerov povoženja divjadi ter poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V treh prometnih nesrečah so se štiri osebe lahko telesno poškodovale. V ostalih štirih je nastala samo gmotna škoda. V Policah, je kolesarka med vožnjo po klancu navzdol, zapeljala preblizu desnemu robu vozišča ter padla. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. V Čentibi je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja znaka »USTAVI« trčil v drug osebni avtomobil. Pri trčenju sta se voznik in sopotnica v udeleženem vozilu lahko telesno poškodovala.  

Na področju kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, poškodovanje tuje stvari, vlom v trgovino, poskus vloma, ogrožanje varnosti ter lahko telesno poškodbo. V Kupšincih je bilo vlomljeno v trgovino. Iz notranjosti so neznanci ukradli večjo količino prodajnih artiklov. Ogled kraja dogodka še poteka.

V Dolgi vasi je zaradi napake na električni napeljavi zgorel osebni avtomobil. Škode je za 500 evrov. V Cvenu je prišlo do dimniškega požara. Vnele so se saje. Škoda pri tem ni nastala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med M. Soboto in Lendavo.

Policisti so že obravnavali kršitve v zvezi z uporabo pirotehničnih izdelkov. Kljub temu, da je uporaba pirotehničnih izdelkov I. kategorije, katerih glavni učinek je pok, dovoljena v času od 26. decembra do 02. januarja opozarjamo, da to nekatere, predvsem starejše občane in tudi živali, močno moti. Naj nam nepremišljena uporaba pirotehničnih izdelkov ne pokvari veselja ob praznikih. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.