https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomagajmo družini iz Lipovec, ki jim je zgorela streha

Lipovci, 22.12.2011 ob 14:00  

Družina Rajner iz Lipovec je nedavno zaradi požara ostala brez strehe na glavo. Na pomoč njim je že priskočila okolica, ki je odprla solidarnostni račun, prihodnji teden pa se bosta v Beltincih odvijala dva dobrodelna dogadka.

Hiša, ki sta jo Jože in Darja pred desetimi leti kupila na kredit, in sta jo počasi obnavljala, je pred kratkim zgorela, nedotaknjenega je bolj malo. Požar je povzročil, da sta se skupaj z otrokoma ponovno vrnila na začetek zgodbe.

Foto: Kanal A


Na pomoč so njim priskočili vaščani, ki bodo drug teden pripravili dva dobrodelna dogodka. Tako se bo v torek, 27. decembra, ob 18. uri v Kulturnem domu Beltinci odvijal dobrodelni koncert, dan kasneje ob 17. uri na istem mestu pa bo še gledališka predstava. Izkupiček z obeh dogodkov bo v celoti namenjen družini Rajner.

Že danes pa lahko družini iz Lipovec pomagate s prispevki na solidarnostni transakcijski račun, ki je odprt pri Novi Ljubljanski banki v Murski Soboti, njegova številka pa je SI56 0234 0025 9711 190.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.