https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih odprli srce – dobrodelni koncert za družino iz Lipovec

Beltinci, 28.12.2011 ob 5:36  

V Kulturnem domu Beltinci je včeraj potekala ena izmed številnih dobrodelnih prireditev za pomoč družini Rajner iz Lipovec, ki so jim ognjeni zublji decembra povzročili veliko škodo in dobesedno vzeli streho nad glavo.

 

Pod okriljem organizatorjev Krajevne skupnosti Lipovci, društev iz Lipovec, Občine Beltinci, KORK Lipovci ter Karitasa Beltinci je potekal dobrodelni koncert, katerega izkupiček je v celoti namenjen družini  Rajner. Nastopili so Ansambel Prekmurski dečki, Moria in Saša, Art Music Orchestra, Vlado Poredoš, Marko banda, Otroška folklorna skupina KUD Beltinci in moški pevski zbor iz Lipovec.

Kulturna dvorana je bila polna do zadnjega kotička, kar je le še dokaz temu, da znamo ob najhujših trenutkih sočloveku ponuditi pomoč ter odpreti svoje srce. Predvsem sovaščani in sovaščanke iz Lipovec so pokazali, kako zelo so povezani, saj so domačini skrbeli za žejo, domačinke pa so obiskovalcem postregle z domačim pecivom.

Danes na sporedu še dobrodelna gledališka predstava

Vsem tisti, ki se koncerta niste mogli udeležiti, ste vabljeni na gledališko predstavo gledališke skupine KU-KUC, ki poteka danes v Kulturni dvorani Beltinci. Prav tako pa še naprej lahko pomagate s prispevki na solidarnostni transakcijski račun, ki je odprt pri Novi Ljubljanski banki v Murski Soboti, številka: SI56 0234 0025 9711 190.  Organizatorji se že sedaj iskreno zahvaljujejo za vsakršno pomoč, hkrati pa naj se čimprej uresniči besedilo pesmi, ki so jo ob koncu prireditve zapeli vsi nastopajoči: »Nocoj je ena lušna noč…«.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      28.12.2011 ob 18:12 Chevapcic

      .. revščina, revščina, revščina .. kolko nas že ubija ta revščina? ;) .. ok, pustmo .. po novem letu se bomo spet dalje sekirali, imamo mi revni tudi človeško pravico, da za par dni pozabimo na duševno fizične tegobe in se sprostimo, no matter what .. privoščite si, pa tudi če nimate nasplošno .. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.