https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Neisha v Murski Soboti navdušila z glasom in stasom

Murska Sobota  

Sinoči je v gledališču Park nastopila Neisha z Big bandom RTV Slovenija, ki so prvič nastopili v Murski Soboti. Kljub temu, da dvorana ni bila do konca polna, je bila publika zelo zadovoljna z Neishinim nastopom in več kot odličnim vokalom. 

 

Med koncertom je bilo moč slišati njene uspešnice, med drugim Malo tu, malo tam in Tiste lepe dni. Odpela pa je tudi nekaj uspešnic iz prejšnjih obdobij 70. in 80. let. Vse skupaj je povezovala na humoren in živahen način in kar nekajkrat z besedami privabila nasmeh na obraz celotne dvorane. Neisha je Murski Soboti zagotovo zopet dokazala, da je izjemna pevka z prav tako izjemnim glasom in stasom.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. migrena
      30.12.2011 ob 12:06 migrena

      Bravo organizatorji! Neža pomete z večino slo estradnikov in to samo z glasom! BB slo v živo- še en presežek! O polnosti dvorane- izpričana kvaliteta ni nujno naj-naj priljubljena med folkom. Lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.