https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Taxi Badi obljublja najnižje cene, tarife po polnoči se bodo dvignile

31.12.2011 ob 12:07  

Za vas smo za najdaljšo noč v letu preverili cene nekaterih pomurskih taksistov. Taxi služba Badi o ceni sicer še ni točno razmišljala, zagotavlja pa, da  bodo pa najcenejši in bodo vozili dokler zadnji žurer ne bo doma.

Vsi se že pripravljamo na najdaljšo noč v letu, med koristnimi informacijami pred odhodom na silvestrovanja in druge zabave, pa so taksi storitve. Le-te se bodo danes in jutri množično uporabljale, na to pa so pripravljeni tudi taksisti. Dobili smo odgovore štirih ponudnikov, ki bodo za prevoze zaračunali višje tarife kot običajno. Tako boste težko dobili taksi, ki bi vam zaračunal manj kot evro za kilometer, kolikor stane na običajne dneve. Preverite, kaj so nam povedali taksisti.

Taksi služba Badi bo delala dokler vsi žurerji ne bodo doma

Dominič Denis iz taksi službe Badi nam je dejal, da bodo na silvestrovo zagotovo najcenejši taksi prevoznik. "O ceni točno še nismo razmišljali, smo pa prepričani, da bomo najcenejši. Delali bomo celo noč, brez vmesne pavze. Danes nimamo delovnega časa, ko bo zadnji žurer doma, smo končali z delom tudi mi," je povedal Dominič.

Taksi služba Salsa bo nocoj ceno kilometra zvišala dvakrat

Cvetko Jožef iz taksi službe Salsa bo danes s svojimi taksisti prav tako vozil celo noč. Glede na to, da cena vožnje s to taksi službo stane druge dni 0,75 €, bo danes ponoči do polnoči dvig cene za 0,25 €, torej bo cena 1 € za kilometer. "Po polnoči bomo ceno še enkrat dvignili, in sicer na 1,5 €. Delali pa bomo, prav tako kot verjetno vsi taksisti, celo noč," nam je zagotovil Cvetko.

Taxi City se bo nocoj podražil za 40 %

Taksi služba City, ki kot drugi taksisti, nudi vožnjo 24 ur na dan po Murski Soboti in izven nje, bo na silvestrovo delala celo noč. "Kilometer vožnje z nami bo stal 1,2 €, kar pomeni, da bomo ceno dvignili za 40 %," je povedal Kristl Simon.

Taxi Maxi je edina taksi služba, ki bo nocoj imela vmesno pavzo

Edina taksi služba, ki bo imela danes ponoči pavzo nekje med 22.00 in 00.30 uro je taksi služba Maxi. "Delali bomo z eno vmesno pavzo, da bomo tudi mi, kot vsi drugi Prekmurci, ob polnoči pogledali v nebo, kjer se bo zasvetil murskosoboški ognjemet. Vožnja z našo taksi službo bo stala 1 €," nam je povedal Ratnik Miran.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.