https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poslovil se je dolgoletni nogometaš, trener in nekdanji občinski svetnik

28.12.2023 ob 11:30  

V Veržeju se poslavljajo od dolgoletnega nogometaša, trenerja in člana upravnega odbora Nogometnega kluba Veržej ter nekdanjega občinskega svetnika Andreja Osterca, ki je umrl v 49. letu starosti v prometni nesreči.

Do tragične nesreče je prišlo v petek zvečer v Mariboru, kjer sta bili udeleženi dve vozili. Nesreča je ob tem žal terjala tudi smrtno žrtev, tri osebe so se huje, dve pa lažje poškodovali.

Oseba, ki je v nesreči umrla, je bil trener, dolgoletni nogometaš in član upravnega odbora Nogometnega kluba Veržej Andrej Osterc, so sporočili iz pomurskega kluba. »Z globoko žalostjo sporočamo, da nas je prezgodaj zapustil naš ljubi Andrej Osterc. Bil je izjemno cenjen dolgoletni igralec, strasten trener ter nazadnje predani član upravnega odbora NK Veržej . Andrej je s svojo predanostjo nogometu puščal trajen vtis in navdihoval vse okoli sebe,« so zapisali.

Andrej Osterc je bil tudi nekdanji občinski svetnik Občine Veržej. »Pretreseni smo ob novici, da je tragično umrl Andrej Osterc, nekdanji občinski svetnik Občine Veržej. Aktivno je sodeloval v delovnih telesih občinskega sveta, bil je dejaven v več društvih in različnih področjih delovanja na območju občine,« so sporočili iz veržejske občine in svojcem ob boleči in nenadomestljivi izgubi izrekli globoko sožalje.

Naslovna fotografija je simbolična: Pixabay 

    Fotogalerija